Fashion&Beauty

A ‘70-es éveket idézik az ősz legmenőbb ruhái - te is beszerzed őket, ha divatos akarsz lenni

Különleges szabászati megoldások, feltűnő színek és eklektikus minták jellemzik az idei ősz egyik legnagyobb trendjét, melyek egy az egyben a '70-es évek divatját idézik. Az biztos, hogy te is kipróbálod, ha divatos akarsz lenni idén ősszel!

A színes jacquard-minták ellepték a divatüzletek polcait

Az idei ősz tele van izgalmasabbnál izgalmasabb trendekkel: a csokoládé barna szín és a narancssárgás árnyalatú ruhák például a hideg, borús időjárás ellenére is a fénykorukat élik; akárcsak a "favágó" stílusű kockás ingek és az örök klasszikus divatterméknek mondható bézs ballonkabátok - egyszerűen mindet imádjuk!

Nemrégiben azonban új őrület vette kezdetét a fast fashion üzleteknél, ami nem más, mint az eklektikus hatást keltő, színes jacquard-mintás ruhák: pólók, ruhák, kabátok és nadrágok tucatjai idézik a '70-es évek öltözködési stílusát, mi pedig nem félünk kipróbálni ezt az új trendet sem! Bemutatjuk nektek a hazai kínálat legmenőbb darabjait, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

Ez a jacquard-mintás ruha nemcsak azért menő, mert mintája a '70-es éveket idézi; hanem azért is, mert a szabása alapján könnyen lehetne az idei ősz egyik legnagyobb slágerruhája, a gombolós, ingszerű kisruhák egyike. Hosszú ujja a hideg időben is melegíti a karokat, a dekoltázst szabadon lehet szabályozni a gombolás mértékével, hossza és színe pedig megengedi, hogy egy csinos csizmával, gumicsizmával vagy bakanccsal, harisnyával, esetleg egy leggingszel is viselni tudjuk - igazi multifunkcionális darab, amit kár lenne kihagyni most ősszel! Pull & Bear Geometrikus mintás ruha gombokkal 8995 Ft

A lenti képgalériánkban most ehhez a szuper, '70-es éveket idéző fazonhoz hasonló ruhadarabokat gyűjtöttünk nektek össze - nem volt nehéz, mert jacquard-mintás ruhákkal tényleg tele vannak az üzletek! Válasszátok ki kedvenceiteket kedvetekre!

Pull & Bear Magas derekú, egyenes szárú farmernadrág geometrikus mintával 8995 Ft Ehhez a feltűnő mintához érdemes egyszínű felsőt venni, mert már önmagában nagyon megkapó a mintája - nincs szükség ennél nagyobb figyelemfelhívásra!
Kattints a további képekért!

Mindenki ezt a színt viseli ősszel - nem csoda, hogy a legnagyobb sztárok és a divatrajongók is odáig vannak érte! Mutatjuk belőle a legstílusosabb, legvagányabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Pull & Bear

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!