A ruha, amit mindenki akar idén ősszel – te se maradj ki ebből a trendből

Mindenki imádja az idei őszi szezon legtrendibb ruháját, ami rendkívül nőies, kényelmes és mindenféle alkaton jól áll - mutatjuk a legdögösebb darabokat belőle!

Egyszerűek, de nagyszerűek a gombos ingszerű ruhák

Az idei őszi szezon jobbnál jobb trendekkel büszkélkedik: a csokoládé színű darabokat például mindenki imádja, akárcsak a bőrhatású ruhákat vagy a kötött bodycon fazonokat - most viszont egy olyan divatos rucit mutatunk be nektek, melyet minden bizonnyal láttatok már a fast fashion üzletek vállfáin: ezek az ingszerű gallérral rendelkező gombos bodycon ruhák, melyeket a sztárok is imádnak!

Az egész ruha olyan, mint egy hosszított ing, kissé alakkövető szabással, ami még vékonyítja is a cspőt. A gomboknál kicsit meg van gyűrve az anyaga, az ujja a legtöbbször hosszú (bár rövid, t-shirt verzió is kapható belőle, ha az neked jobban tetszik) és a szivárvány minden színében fellelhető már a hazai boltokban is. Nagyszerű darab! Egyszerűen nem tudunk olyan okot mondani, ami miatt ne ez lenne 2021 őszének legnagyobb trendruhája, annyira jó ez a fazon! Ha ránk hallgatsz, mindenképpen beruházol egy olyan darabba, ami tükrözi a személyiségedet, legyen az mintás, sötét vagy világos árnyalatú változat. ZARA Midi shirt dress 15 995 Ft

Ebben az ingszerű, gombolós fazonban garantáltan jól fogod magadat érezni: az elöl buggyos fazonjának köszönhetően ugyanis minden oda nem való kilót eltüntet, oldalt viszont finoman rátapad a derékra, a cspőre és a fenékrészre - tehát minden olyan idomra, melyet imádnak a férfiak -, ezáltal hihetetlenül leszel benne! Nem csoda, hogy ezért a "smar casual" stílusú ruháért a pasik is megőrülnek...

Bátran párosítsátok fekete vagy bőrszínű harisnyával (hideg időben akár bőrhatású leggingsszel is), combcsizmával, tornacipővel, bokacsizmával vagy a manapság oly divatos zokniszerű gumicsizmával - ami még a vizes időben is tökéletes viseletté varázsolja ezt a ruhát.

Következzenek az őszi szezon legdögösebb ruhái, melyekért odáig van az egész divatvilág - a teljes válogatásunkért kattints a lenti képgalériára!

Stradivarius Polo dress with gathered detail 6995 Ft Már a szezon legmenőbb színében, a csokoládé barnában is lehet ilyen menő ruhát kapni.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: ha ilyen dögös fehérneműben várod haza a szíved választottját, garantáltan le sem tudod majd vakarni magadról! Bemutatjuk nektek az idei év legdögösebb, legszexisebb fehérneműit, melyekért a férfiak is odáig vannak...

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak