Fashion&Beauty

Így hordd a bőrhatású ruhákat, ha csinos akarsz lenni ősszel

Mindenki imádja az idei ősz legnagyobb divatját, a bőrhatású ruhadarabokat, melyeket rendkívül sokféle módon viselhetünk. Most képekkel illusztrálva mutatjuk be nektek, hogyan is lehet változatosan és stílusosan viselni őket!

Végtelen öltözködési lehetőségek rejlenek a bőrhatású ruhadarabokban

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, idén ősszel végre visszatérnek a divatba a bőrhatású ruhadarabok, melyeket tavasszal és nyáron sajnos mellőznünk kellett - a hideg idő beköszöntével viszont újra élvezhetjük őket!

A bőr anyagú, illetve műbőr és a bőrhatást imitáló ruhadarabok szinte mindenhez mennek: ez egyrészt azért lehetséges, mert főleg monokróm (fekete, fehér) és földszínekben (barna, bézs) kaphatóak - amiket alapból is nagyon könnyen be lehet illeszteni az öltözködésünkbe -; másrészt azért bizonyulnak nagyon jó választásnak, mert különleges textíliájuknak hála még a legegyszerűbb szettet is feldobják. Remekül illik farmerhez, ballonkabáthoz, de a szezon legnépszerűbb bodyjaihoz és a mintás, pöttyös ruhadarabokkal is tökéletesen lehet kombinálni őket - végtelen lehetőségek rejlenek benne, hiszen az öltözékek többségét nem lehúzza, inkább csak feldobja egy ilyen különleges és drágának ható anyag, melyet nem mellesleg a férfiak is imádnak.

Korábban már összeválogattunk nektek a hazai kínálatban található jelenlegi leváltozatosabb és legmenőbb műbőr anyagú ruhákat, most pedig abban nyújtunk nektek egy kis segítséget, hogy a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészőkkel tudjátok párosítani azokat. Gyűjtöttünk nektek sportos, hétköznapi, kifejezetten vad, de elegáns és munkahelyre is könnyen felvehető bőrhatású szetteket is, hogy bebizonyítsuk nektek: érdemes beruházni most ősszel egy-egy ilyen anyagú darabba, mert rendkívül változatosan lehet őket hordani.

Az inspirációért kattintsatok a lenti fotóra, melyből egy csodás képgalériánk nyílik! Inspirálódjatok, vegyetek öltözködési tippeket a következő szettekből, imádni fogjátok!

Kattints a további képekért!

Nincs olyan nő (és férfi), aki ne lenne oda az idei ősz legmenőbb sminktrendjéért - ezek után pedig nem csoda, hogy minden sztár és szupermodell ilyen sminkben lép fel a vörös szőnyegen idén ősszel

Leadfotó: ZARA
Fotó: Instagram @mistress.rocks

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.