Ezek az év legszexisebb fekete fehérneműi - pasik is megőrülnek értük

Egy biztos: ha ilyen dögös fehérneműben várod haza a szíved választottját, garantáltan le sem tudod majd vakarni magadról! Bemutatjuk nektek az idei év legdögösebb, legszexisebb fehérneműit, melyekért a férfiak is odáig vannak...

Fekete fehérnemű, a klasszikusan szexis választás

Kevés olyan dolog van, amit a férfiak imádnak rajtunk: az egyik a vörös rúzs, a másik a piros színű ruha, aztán van még a szexis magassarkú, valamint az a ruhadarab, ami utolsónak kerül le rólunk, ha csábításról van szó: ez pedig a fekete fehérnemű, melynél dögösebbet aligha tudnak rajtunk elképzelni a pasik! Most ezekből gyűjtöttük nektek össze a legvadabb és a legszebb darabokat a hazai kínálatból, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvenceidet!

Fekete fehérneműk terén igen színes a választék: a klasszikus csipke örök befutó, a selyem kombinék eleganciát csempésznek a hálószobába, a vadabb latexes-bőrhatású kiegészítők pedig praktikumban nem, de látványban annál többet tudnak nyújtani neked és a párodnak egyaránt. Most mindegyik verzióból, a lehető legkülönfélébb változatokból gyűjtöttünk össze párat, hogy alaposan át tudd gondolni, melyik darab illik a legjobban a személyiségedhez és a stílusodhoz.

Ha ránk hallgatsz, egy olyan szettet választasz, amiben nemcsak jól is nézel ki, de kényelmes is egyben: semmi érteleme olyan fehérneműre költened, ami itt-ott szorít, lecsúszik, kényelmetlen és még sorolhatnánk; mert soha nem fogod viselni, csak a szekrényen alján fog porosodni. Ahhoz viszont, hogy a tökéletes fehérneműt megtaláld magadnak, nem árt végigmenned néhány szemponton, hogy garantáltan a neked legmegfelelőbbet választhasd ki - ha ez megvan, akkor pedig ne tartogasd különleges alkalmakra!

Hidd el, szíved választottja fog a legjobban örülni annak, ha egy olyan klasszikusan elegáns és szexis fehérneműben lát majd a nap végén, mely nemcsak neki, hanem neked is örömet okoz. Garantáltan nem fogod megbánni, ha ősszel beruházol egy ilyen darabba!

Válassz hát okosan és tekintsd át a legjobb darabokat a hazai kínálatból, melyeket a lenti képra kattintva tudsz elérni!

Intimissimi Elena csipkés balconcino melltartó 10 990 Ft és a 80-as évek stílusát idéző brazil fazonú csipke alsó 3490 Ft
Kattints a további képekért!

Tegyél magadnak egy szívességet: fektess be ebbe a ruhadarabba már most – később meg fogod nekünk köszönni.

Leadfotó: Intimissimi
Fotó: Instagram @intimissimiofficial

Oldalak