Ezt a szettet vedd fel, ha meg akarod hódítani álmaid férfiját

Nincs férfi, aki ellenállna egy olyan nőnek, aki egy ilyen szettet visel az első randevúra…

Klasszikus, mégis szexis

Az első randevún sok minden kiderülhet a másikról: a személyisége, az intelligenciája és a humora mellett a stílusa is, mely leginkább az öltözködéssel fejezhető ki – éppen ezért a szett, amit az első találkozón viselsz, a lehető legfontosabb, amit kiválaszthatsz.

Természetesen stílustól, testalkattól, időtől, helyszíntől és még egy halom már tényezőtől is függ, hogy ki mit visel az első randevúra, de mi most vegyünk egy klasszikusnak mondható első vacsora randit, ahol semmi másra nem kell figyelned, csak a partneredre. Mi az amit ilyenkor megnézel rajta? A ruháját mindenképp – és itt jön képbe az általunk összeállított tökéletes randi szett, melynek nem lesz férfi, aki ellenállna!

Az első randevú egyik kimondatlan alapszabálya az, hogy a nő mindig öltözzön egy kicsit csinosabban, mint általában: ezt azonban nem kell túlgondolni, mert a férfiak nem szeretik az agyoncicomázott, kikent-kifent hölgyeket. Azt azonban igen, ha egy nő vörös színt visel!

ZARA

A vörös szín szenvedélyességet, tüzet és termékenységet jelképez, a férfiak azon nyomban összekapcsolják az érzéki szerelemmel, ezért ha nincs olyan meleg tónusú, pirosas-vöröses színű ruhadarabot, melyet egy randevú alkalmával felvehetnél, mindenképpen ruházz be egybe – meg fogod érteni miről beszélünk, ha egy ilyen dögös ruhában libbensz be a találkozó helyszínére. ZARA Cut out dress with straps 9995 Ft

A piros ruhához sok minden megy: egy bézs színű klasszikus kabát, egy blézer, egy bőrdzseki; a kiegészítők szempontjából pedig csak egy dologra kell ügyelned, mégpedig arra, hogy ne vegyél fel még egy olyan erős színt, mely versenyre kelhetne a pirossal. Koncentrálj a feketére, a fehérre, valamint a világos tónusú bézses árnyalatokra, melyek tökéletes harmóniát teremtenek a szetteddel. Nem lesz férfi, aki ne habarodna bele egy ilyen stílusos nőbe!

A tökéletes randi szett többi darabjáért lapozd fel a képgalériánkat, ahol a hazai kínálat legjobbjait mutatjuk be nektek!

ZARA Relaxed Belted Trench Coat 15,995 Ft
Kattints a további képekért!

A fekete még mindig az elegancia szinonimája. Sokan ősszel tetőtől talpig sötétbe öltözünk, ezért hoztunk néhány remek szett ötletet full black változatban.

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak