Ez az ősz legfurább cipőtrendje - nem egy szép darab

Egyelőre nem tudjuk hova tenni a dolgot, de tény, hogy ez a cipő az ősz egyik legfelkapottabb trendje és jelenleg minden márka polca tele van ezzel a fazonnal.

Te fel mernéd venni a legújabb „trendi” cipőt?

Nem tudjuk rá azt mondani, hogy praktikus és kényelmes lenne, ahogyan azt sem, hogy szemet gyönyörködtető vagy hogy imádják a férfiak. Az azonban biztos, hogy ez a cipő az ősz jelenlegi legnagyobb slágere – az idén rendívül divatos cowboy csizmák és gumicsizmák mellett -, hiszen minden üzlet polca tele van ilyen darabokkal.

Létezik belőlük mintás, csattal díszített, fekete, fehér, bőrutánzatú, de még csillogós verziót is, hogy mindenki a kénye-kedve szerint tudjunk közülük válogatni, azonban még egy sem tudjuk nagyon elképzelni azt a szettet, amihez viselve egy nagyon is ízléses, sikkes megjelenést kapnánk, mert ez a cipő minden, csak nem szép.

Kényelem szempontjából annyiból mondjuk jó lehet, hogy a tornacipőkkel és a térdcsizmákkal ellentétben nem kell kötögetni és cipzározgatni őket, mert a hegyes orrú mule lábbelik igazi „csak felveszem és már mehetünk is” cipők. Hűvös időben viszont biztosan nem melegítik a lábunkat, ahogyan borongós és esős időben sem éppen praktikusak, hiszen egy szempillantás alatt kicsúszhat belőle a lábunk, ami miatt kész balesetveszély lehet ezt a cipőt hordani macskaköves utakon vagy a csúszós járólapokkal rendelkező bevásárlóközpontokban. ZARA Flat leather mules with buckle 15 995 Ft

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor vajon mire is jó ez a cipő? Ezt biztosan nem tudjuk nektek megmondani, egyelőre csak barátkozunk vele, de könnyen lehet, hogy jövő tavasszal már mindenki ilyen félcipőt fog hordani.

Amennyiben viszont neked nagyon is tetszik ez a nagyon új trend, van egy jó hírünk: egy tucat verziót lehet belőle találni a webshopokban és az üzletekben, ezért teljesen biztos, hogy pillanatok alatt megtalálod majd a neked valót.

Ízelítőül most összegyűjtöttük nektek az általunk vélt legtrendibb darabokat a hegyes orrú mule, azaz a klumpa cipőkből! A teljes galéria megtekintéséhez kattints a lenti képre.

Stradivarius Blue mules with buckle detail 8,995 Ft
Kattints a további képekért!

Mindegy, milyen a testalkatod, az új farmer trend neked is jól fog állni. Előnyös szabása miatt kiemeli a feneket, de takarja a kényesebb területeket. Mutatjuk a legdögösebb darabokat.

Leadfotó: Jimmy Choo
Fotó: Stradivarius

Oldalak