Fashion&Beauty

Mindenki ezt a színű rúzst viseli ősszel - hihetetlenül szexis leszel benne

Drámai külsőt, szépséget és erőt sugároz az idei ősz legnépszerűbb színű rúzsa - a sztárok is imádják, épp ideje, hogy te is kipróbáld ezt az árnyalatot! Meglátod, imádni fogod.

A vörös rúzs az idei ősz legnagyobb slágere

Ha sminktrendekről van szó, igencsak változatos szezonokat tudhatunk a magunk mögött: a "természetes" hatású smink például hatalmas sikernek örvendett tavasszal, de a kék szemhéjfestékek és a narancssárgára festett szemek is igen népszerűek voltak az elmúlt időszakban. Az idei ősz legnagyobb slágere azonban nem a szemekre fókuszál, hanem az érzéki ajakfestésre, azon belül is a vörös árnyalatú rúzsokra, ugyanis jelenleg piros színű ajkakkal hódít minden sztár, híresség és influencer is. Éppen itt az ideje, hogy megbolondítsd a hétköznapjaidat és te is kipróbáld ezt az új sminktrendet!

A vörös rúzs az erős, bátor és magabiztos nők legtitkosabb fegyvere, ami tökéletes külsőt kölcsönöz azoknak a hölgyeknek is, akik amúgy nincsenek megelégedve az ajkaikkal - a vörös rúzst ugyanis nagyszerűen lehet rétegezni, vonalon kívül festeni, optikailag nagyítva és vastagítva ezzel a száj azon külső részeit, melyek vékonyabbak az átlagnál.

Nagyon könnyen lehet vele dolgozni: igazából ujjal beütögetve az ajakba, ecsettel festve, vagy egyszerűen a rúzzsal kontúrozva is egyszerűen használható, attól függően, hogy mennyire erős, átlagos, hétköznapi, már-már természetes vagy kifejezetten drámai lookot szeretnénk az ajkainkra. Azért arra érdemes figyelni, hogy ha világos, fehér színű felsővel, ruhával viseled, először inkább öltözött fel és azután csináld meg a sminkedet, nehogy tönkretedd az egyik gyönyörű felsődet- a vörös rúzs ugyanis híres arról, hogy világos ruhákból nagyon nehezen ehet őket kiszedni.

A vörös rúzst egyébként a férfiak is imádják, hiszen köztudott, hogy a piros egy nagyon tüzes és szenvedélyes szín, ami teljesen megvadítja őket, akár sminktrendről, akár ruháról vagy akár tökéletes randiszettről is beszélünk

A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttünk nektek azt a sokféle sminktrendet, mellyel tökéletesen összhangban van a vörös rúzs, legyen szó erős vagy kifejezetten természetes beauty lookról.

Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak ilyen izgalmasak és látványosak a hajtrendek, mint 2021 őszén - nem is csoda, hogy a fodrászok szerint mindenki ezekben a stílusokban fogja hordani a haját. Te se maradj ki az őrületből, próbáld ki a legújabb őszi hajtrendeket még ma!

Leadfotó: Lancome
Fotó: Instagram @meganfox

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...