Nincs is ennél menőbb: újratölthető hajápolókkal érkezik az egyik legnagyobb beauty-márka

A 2020 októberi sikeres tesztidőszak után az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT büszkén mutatja be a Refill Bar új generációját, a körforgásos gazdálkodást támogató újratöltő rendszert, amely a vendég és a szalon igényei mellett a környezetvédelem fontosságát is teljes mértékben szem előtt tartja!

Szuper kezdeményezés az egyik kedvenc beauty-márkánktól

A fenntarthatóság mindig is közel állt a szívünkhöz: az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT maximálisan elkötelezett a fenntartható eljárások iránt, és ahogy növekszik, fáradhatatlanul kutat olyan új gyakorlatok után, amikkel jelentős és hosszútávú változásokat érhetnek el. Bár az elért eredmények önmagukért beszélnek – az összetevőiket és a csomagolást illetően ugyanúgy, mint a társadalmi kezdeményezéseikben és az általuk kidolgozott fenntartható szalonpraktikákban –, hisznek abban, hogy számos kiaknázatlan lehetőség rejlik még a fenntartható életmódban.

A márkát az autentikusság, őszinteség és átláthatóság értékeire építették.
Elkötelezettek a körforgásos gazdálkodás iránt, és tudatosan figyelnek az ökológiai lábnyomukra. Folyamatosan dolgoznak a csomagoláson, az összetevőkön és a társadalomra gyakorolt hatásokon, hiszen komolyan foglalkoztatja a márkát a bolygónk sorsa.

könyezettudatosság újrahasznosítás

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Refill Bar:

Az újrahasznosítás remek, de tudod, hogy mi az, ami még jobb? Az újratöltés. Az újrahasznosítás csak az utolsó lépés egy termék életciklusában. A legfontosabb ugyanakkor a „kör bezárása”, hiszen így tudjuk jelentős mértékben csökkenteni a csomagolást és a termékekből származó hulladékot. Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT-nél abban hisznek, hogy egy ideális világban az újrahasznosítás a hétköznapok szerves részét képezi. A fogyasztók máris átalakították a mindennapos szokásaikat, gondolunk itt az újrahasználható vizesflakon és kávéspohár használatára, vagy a csomagolásmentes üzleteket övező növekvő népszerűségre. Az egyszer használatos műanyag okozta problémák bemutatására irányuló figyelem egyre nő, és pontosan erre van szükségünk ahhoz, hogy valódi változást érhessünk el.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2