Tele vannak ilyen színű ruhákkal a boltok - nagyon menő ez a trendszín

Ez a gyönyörű szín május legnagyobb slágere - mi pedig nem is örülhetnénk ennek jobban! Az elmúlt pár hétben tele lettek ezzel a vidám és frissítő árnyalatú ruhákkal a boltok, mi pedig alig győzünk válogatni a csodálatos színű ruhákból, táskákból és cipőkből!

A dinnyezöld árnyalatú ruhák nagyon népszerűek idén májusban

Nem elég, hogy idén tavasszal szemet gyönyörködtető virágmintás cipőkkel, gyönyörű raffia táskákkal és stílusos buggyos ujjú felsőkkel vannak tele az üzletek, a legmenőbb divatcikkek szebbnél szebb árnyalatokban is pompáznak! Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, márciusban az üdítő és merész limezöld; áprilisban a szemet gyönyörködtető narancssárga, most májusban pedig a frissítő és vidám hangulatot idéző dinnyezöld árnyalat lesz a nagy divat! Be is mutatjuk az idei havi legmenőbb színt a legtrendibb táskák, cipők, sapkák és ruhadarabok segítéségével, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkban tudtok megtekinteni!

A dinnyezöld árnyalat a zöld egyik legerőteljesebb tónusa; sokak szerint megújulás színe, ami egyébként nemcsak tavasszal, hanem az év bármely szakaszában hordható. Frissítő, energikus és vidám hangulata miatt remekül illik a színskála többi erőteljes színhez, így a narancssárgához, a piroshoz, a citromsárgához és a királykékhez - de sokan párosítják fehérrel és feketével is. Színszakértők szerint a dinnyezöld leginkább barna hajú, barna szemű külső adottságokkal rendelkező hölgyek színe, de a megfelelő arányban használva igazából mindenkinek jól áll. Most a boltok tele vannak mesés dinnyezöld színű ruhadarabokkal, cipőkkel és táskákkal, melyek közül kiválogattuk a legjobbakat! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban tudjátok megtekinteni.

Május legnépszerűbb trendszínéből, a dinnyezöld színű ruhákból, táskákból és cipőkből álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Mohito Díszgombos szoknya 7995 Ft
Kattints a további képekért!

A virágokkal díszített tornacipők és sneakerek soha nem látott mértékben lepték el az üzleteket, ezért érdemes most egyet beszerezni belőlük. Segítségül össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait, melyek nemcsak kényelmesek, hanem nagyon szépek is!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: ZARA

Oldalak