Tele vannak ezzel a trendszínnel az üzletek - ez a legszebb nyári árnyalat

Az idei nyári szezon legszebb árnyalata a mesés narancssárga szín, mely szabályosan ellepte az üzleteket! Szebbnél szebb ruhákat, táskákat, cipőket és kiegészítőket találtunk most a legszebb meleg trendszínekben, melyeket össze is gyűjtöttünk nektek.

A narancssárga a legszebb tavaszi szín

A 2022-es év tele van üde és vidám trendekkel: az "apróvirágos" vintage ruháktól kezdve a színes selyemkendőkön át egészen a mesés selyem anyagú felsőkig és a mostanában nagyon népszerű "lyukas" pulóverekig szinte minden menő trendet szívesen viselnénk idén tavasszal és nyáron - többségük ráadásul a szezon legszebb trendszínében, a narancssárgában is megtalálható a boltok polcain. Most összegyűjtöttük nektek a legmenőbb ruhákat, táskákat és cipőket ebben a gyönyörű árnyalatban, hogy garantáltan a legdivatosabb formátokat tudjátok hozni idén! A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a cikk alján lévő képgalériánkban!

A narancssárga szín boldogságot és életvidámságot sugároz, ezért ennél szebb árnyalat nem is lehetne az idei nyári szezon legszebb színe! A narancssárga igen élénk árnyalat, átmenetet képes a piros és a citromsárga között, ami azt jelenti, hogy mindenképpen meg fogják nézni rajtad - épp ezért, érdemes olyan ruhadarabokat, valamint kiegészítőket választanod belőle, melyekben jól érzed magad.

Nem baj, ha nem bújsz tetőtől talpig narancssárgába, hiszen bátran kombinálhatod azt a már említett pirossal és citromsárgával - de ha ránk hallgatsz, szerintünk még jobban is mutat a szolidabb, tompább színekkel együtt felvéve, amilyen például a bézs, a mályva, a világosbarna és a fehér. Most remek darabokat találtunk ebből a mesés narancssárga árnyalatból a boltok polcain, a lenti képgalériánkban pedig be is mutatjuk nektek őket!

Kíváncsi vagy a legszebb narancssárga színű darabokra a jelenlegi hazai kínálatból? A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttük a legmenőbb változatokat, válogass belőlük kedvedre!

Reserved Napszemüveg kontrasztos kerettel 4995 Ft
Kattints a további képekért!

Még soha nem láttunk egy olyan divatos cipőt sem, mint ez darab! A menő divatüzletek polcait szabályosan ellepték a "sokpántos" cipők, melyek közül alig tudtuk kiválogatni a legjobb darabokat. Egy biztos: idén tavasszal minden stílusos nő ezekben a magassarkú szandálokban fog járni!

Leadfotó: Bershka
Fotó: H&M

Oldalak