Fashion&Beauty

Minden szettet feldob a tavaszias selyemkendő - rajonganak érte a stílusos nők

Nem tudunk betelni ezekkel a mesés színes selyemkendőkkel - egyszerűen ilyen szép mintás darabokat még soha nem láttunk a boltok kínálatában! Most összegyűjtöttük nektek jelenleg kapható legmenőbb mintás selyemkendőket, melyek egy csapásra feldobják a legegyszerűbb öltözéket is.

A színes selyemkendők az idei tavasz legmenőbb kiegészítői

Szépek, elegánsak és nagyon színesek - nem is lehet kérdés, hogy az idei tavasz legmenőbb kiegészítői közé tartoznak a mintás selyemkendők! Ezeket a különleges darabokat nagyon változatosan, többféle módon is viselhetjük: méretüktől, színüktől és a kötözési technikájuktól függően hordhatjuk őket a nyakunkra kötve, a vállunkra terítve, de hajráfként, fejkendőként, szoknyaként, némely esetben pedig laza nyári felsőként is remekül tudnak funkcionálni.

A divatüzletek most rendkívül sokféle színes selyemkendőt dobtak a piacra, melyek között kis és maxi méretűt, szolid árnyalatút és egészen rikító színű változatot egyaránt tudunk találni. Hogy melyiket érdemes viselned? Azt, amelyik a legjobban tetszik! Segítségül most össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legmesésebb darabjait: a teljes válogatásunkért lapozzátok fel a cikk alján lévő képgalériánkat!

Egyik nagy kedvencünk a Magyarországon is kapható jelenlegi selyemkendő-kínálatból a fenti képen is szereplő maxi változat, amit nemcsak stólaként és vállkendőként, hanem dögös szoknyaként is fogunk tudni majd viselni a nyári szezonban. Nagyon sikkesen fogsz mutatni benne a strandon, de ha elegánsabban szeretnél felöltözni, lazán a válladra terítve is tökéletesen fog funkcionálni, mikor esténként hidegre fordulna az idő. Ez a darab ráadásul három különböző mintában is kapható, ezért ha tetszik ez a selyemkendő, mindenképpen érdemes lecsapnod rá!

Nem nyerte el a tetszésedet a fenti változat? A többi fantasztikus selyemkendőért lapozzátok fel a lenti képgalériánkat, ahová jobbnál jobb darabokat gyűjtöttünk össze!

Mango Virágmintás kendő 5595 Ft
Kattints a további képekért!

Csinosak, szépek és elegánsak - a tavaszi szezon legmenőbb nadrágjai egyszerűen minden alkalomra tökéletesek! Te sem fogsz tudni választani, ha meglátod, milyen mesés darabokat válogattunk össze...

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!