Fashion&Beauty

Nem tudunk betelni ezekkel a buggyos ujjú felsőkkel - mesés darabokat mutatunk

Az idei tavasz legnagyobb slágerei a buggyos ujjú ruhadarabok, amikkel szinte tele vannak az üzletek és újabbnál újabb darabokkal rukkolnak elő a divatmárkák. Az biztos, hogy ha egy ilyen felsőt viselünk most, garantáltan stílusosak leszünk - mutatjuk is a legszebb darabokat belőle!

A buggyos ujjú felsők most a legdivatosabbak

Nagyon úgy fest, hogy idei tavasz nem is lehetne ennél divatosabb - az üzletek jobbnál jobb ruhadarabokkal kényeztetnek el bennünket, mi pedig nagyon nem tudunk ellenállni nekik! A szexi "fűzős" stílusú felsőkhöz és a horgolt "lyukacsos" pulóverekhez és a virágmintás blúzokhoz hasonlóan az enyhén pufi, buggyos ujjú blúzok is nagyon divatosak lesznek idén tavasszal. Remekül illenek pliszírozott szoknyákhoz, bő szárú farmerekhez és lényegében bármilyen más tavaszias darabhoz, ezért érdemes most beruháznod egybe, ha neked is tetszik ez a felső. A cikk alján lévő képgalériánkba fantasztikus verziókat gyűjtöttünk ki nektek, tekintsétek meg őket bátran!

Az egyik legpraktikusabb buggyos ujjú felső a jelenlegi hazai kínálatból a fenti képen is látható fehér darab, ami minden nőnek jól áll, ráadásul szinte bármihez felvehető - úgy tippelünk, hogy hamar el is fogják kapkodni ezt a változatot a boltok polcairól. Amennyiben ez a fazon nem nyerte el a tetszésedet, úgy érdemes megnézned a cikk alján lévő képgalériánkat, ahová sárga, fekete, narancs, rózsaszín és lila színű darabokat, valamint szebbnél szebb virágmintás változatokat is kigyűjtöttünk nektek. Az biztos, hogy közölük garantáltan megtalálod a neked való darabot!

Még több divatos "buggyos ujjú" felsőre vagy kíváncsi? Tekintsd meg a lenti képgalériánkat, ahová a szezon legszebb darabjait gyűjtöttük össze!

ZARA Floral poplin top 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Nem a világ legpraktikusabb táskája az egyszer biztos, de idén tavasszal mindenhol ezeket a hálós bevásárlótáskákat fogjuk látni - ha tetszik ez a trend, neked is érdemes kipróbálnod! Mutatjuk is, honnan szerezheted be ezt a menő darabot a legszebb színekben!

Leadfotó: Cult Gaia
Fotó: ZARA

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.