Tele vannak ilyen színű ruhákkal a boltok - mesés ez a téli trendszín

Ez a gyönyörű szín január legnagyobb slágere - mi pedig nem is örülhetnénk neki jobban! Mostanság tele vannak szebbnél szebb ilyen árnyalatú ruhákkal az üzletek, mi pedig alig győzünk válogatni a csodálatos színű ruhákból, táskákból és cipőkből!

A királykék színű ruhák nagyon menők idén januárban

Ennél boldogabbak nem is lehetnénk: a világ egyik leggyönyörűbb árnyalatával tele vannak a divatüzletek! A királykék szín egyszerűen mesés és bár tavasszal, nyáron és ősszel is remekül lehet kombinálni ezt az árnyalatot az öltözékünkhöz; mi nagyon örülünk neki, hogy pont ebben a hideg, színekben sivár évszakban köszöntött be hozzánk újra ez a trend!

A királykék színt szinte minden árnyalattal és színnel lehet párosítani: legjobban persze a fekete és a fehér megy hozzá, de a világos rózsaszín, a mélyzöld és a narancssárga is illik hozzá, ha nem esel túlzásba a színek használatával. Ruhadarabok tekintetéből mi a bőrhatású blézereket, a fekete bőrdzsekiket és az alakformáló farmereket ajánljuk hozzá a legjobban; de szerencsére egészen extravagáns csizmákat, ragyogó ékszereket és kiegészítőket, valamint csinos téli sapkákat is lehet találni ebben az árnyalatban.

Most ki is válogattuk nektek a hazai kínálatban található legjobb királykék színű divattermékeket - legyen szó kabátról, táskáról, cipőről vagy egy csinos ruháról! A teljes válogatásunkért kattints a cikk alján található képgalériánkra!

Szerencsére ebben a gyönyörű királykék színben nemcsak egy-egy nadrágot és felsőt találhatunk, hanem konkrét szetteket is megalkothatunk, hiszen most januárban szinte nincs olyan divattermék, amit ne adtak volna ki a márkák ebben az árnyalatban. Ha te is úgy szereted a kék színt, mint mi, akkor hajrá: ne legyél szégyenlős, bátran öltözz tetőtől-talpig ebbe a színbe! Meglátod, a legkeményebb, legfárasztóbb napodat is fel fogja dobni egy ilyen szett - főleg, ha még a táskád is ilyen színű lesz!

Január legnagyobb slágerszínéből, a királykék színű ruhákból, táskákból és cipőkből álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Reserved Kötött ruha 8995 Ft Ha a nadrágok helyett inkább egy gyönyörű ruhát viselnél idén télen, akkor ez a darab a kedvenceddé fog válni! Kötött, sztreccses anyaga lehetővé teszi, hogy ott tapadjon rád, ahol szükséges, de máshol viszont nem; enyhén bővülő szoknyarésze pedig kiemeli a nőies alakot. Hosszú ujjal, átlapolt V-nyakú dekoltázzsal rendelkezik ez a királykék ruha, nagyszerű választás januárra!
Kattints a további képekért!

Idén télen újra divatba jött ez a meleg ruhadarab, melyet régen a nagymamáink hordtak (sőt, kötöttek nekünk) előszeretettel. Bár nem a legstílusosabb, legnőiesebb darab, az tény, hogy nagyon meleg és praktikus - ha szerencsés vagy, neked is lapul egy a szekrény mélyén még a gyerekkorodból!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak