Fashion&Beauty

A farmer, amitől kerek lesz a popsid - a pasik meg fogják neked köszönni

Megtaláltuk álmaid popsiformáló farmerját: nemcsak te fogod imádni, hanem a pasid is!

Manapság a formás feneket kiemelő farmerek a menők

A Kardashian-korszak beköszöntével, kb. 10 évvel ezelőtt egyre nagyobb divat lett formás csípővel, valamint kerek fenékkel rendelkezni: persze, azt azért nem mi szabjuk meg, hogy éppen milyen a hátsónk, hanem a genetika (legfeljebb sok guggolással és kozmetikai kezelésekkel tudjuk a popsinkat befolyásolni) … De lényeg, a lényeg: menő lett a nagy, formás és természetesen kerek hátsó.

Azért az ilyen viszont elég ritka, ezért nem árt néha egy kicsit rásegíteni… Mondjuk egy jól szabott farmerrel? Naná! A pasik imádják a hátsó felünket bámulni, mi nők pedig imádjuk, ha végre egy kényelmes és jól szabott farmerrel távozhatunk egy boltból (na jó, azért az elismerő tekintetek sem mellékesek); ezért most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban kapható legjobb és legszexisebb feneket formáló farmereket! Segítségképpen most kivételesen sem a farmer elejét, hanem a nadrágok hátsó részét emeltük ki nektek, hogy ezzel is megkönnyítsük a választásotokat.

A mi kedvencünk a fenti képen is látható vékonyított, skinny szabású farmer, mely enyhén magasított derékkel rendelkezik - az ilyen farmerek azért jók, mert karcsúnyítják a derekat; a popsira viszont rásimulnak, ezáltal még teltebbnek és kerekebbnek hat az! Szintén érdemes figyelned a hátsó zsebek elhelyezkedésére: minél kisebb a zseb, annál nagyobbnak fog tűnni a fenék; illetve minél lejjebb található a zseb, annál laposabbnak fog látszani a popsid. Próbálj fel néhány darabot a tükörben és hasonlítsd össze őket - hidd el, hogy igazunk van!

Rád bízzunk, hogy nagyítani vagy kisebbíteni szeretnéd-e a popsidat, az azonban tény, hogy a férfiak imádják, ha van mit fogni egy nőn - ha tehát eddig nem volt merszed felvenni egy-egy tapadósabb darabot, mert homokóra-alakkal lettél megáldva; akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálj egyet és büszkén viseld a formáidat!

Amennyiben kisebb popsival büszkélkedsz, akkor pedig mindenképpen érdemes beszerezned egyet a galériánkban látható darabok közül, mert ezeknek a farmereknek tényleg olyan jó a szabása, hogy még oda is domborulatokat varázsolnak, ahol amúgy nem sok "látnivaló" van.

Kíváncsi vagy a legjobb fenékformáló farmerekre a jelenlegi hazai kínálatból? A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttük a legszexisebb darabokat - válogass belőlük kedvedre!

Massimo Dutti High-waist skinny jeans 16 995 Ft Többféle színben, 34-es mérettőleg egészen 44-es méretig elérhető ez a 100% pamutból készült farmer, ami olyan formás popsit csinál, hogy még te is meg fogsz lepődni rajta!
Kattints a további képekért!

Nem egy tipikus őszi szín, pedig nagyon stílusosak lehetünk, ha ezt az árnyalatot viseljük ősszel - most fantasztikus ruhákat lehet ilyen színben kapni! A legjobbakat összegyűjtöttük nektek a képgalériánkban, nézzétek meg őket!

Leadfotó: House of CB
Fotó: Instagram @replay

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.