Fashion&Beauty

Csodaszép menyasszony volt Bill Gates lánya: ebben a gyönyörű esküvői ruhában ment férjhez

Bill és Melinda Gates legidősebb gyermeke, a 25 éves Jennifer férjhez ment egy csodaszép Vera Wang menyasszonyi ruhában. Mutatjuk a képeket!

Mesébe illő ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent

Férjhez ment Bill Gates és ex-felesége, Melinda French három gyermeke közül a legidősebb, a 25 éves Jennifer. A fiatalokat a lovaglás szeretete hozta össze, a barátságból egyhamar szerelem szövődött, ami 2020 januárjában eljegyzéshez vezetett.

A friss házasok korábban mindketten versenyszerűen lovagoltak, majd a neves Stanford Egyetemen szereztek diplomát. Jennifer 2019-ben kezdte el az orvosi egyetemet, most harmadéves. Az egyiptomi származású Nayel Nassar Kuvaitban nőtt fel, jelenleg 44. a díjugrató világranglistán, a tokiói olimpián is versenyzett egyiptomi színekben.

A páros múlt szombaton kötötte össze az életét egy Westchester megyei farmon, New York államban. „Esküvőt szervezni az orvosi tanulmányok mellett, miközben Nayel az olimpiára készült, nem volt gyerekjáték” – ismerte el az újdonsült feleség, majd így folytatta: „De mindent megért, mert azokkal oszthattuk meg ezt a különleges napot, akik a legközelebb állnak hozzánk. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített abban, hogy mindezez létrejöhessen. Egy tanácsot kaptunk a szervezés ideje alatt, mégpedig hogy emlékezzünk rá, hogy ez a nap csak rólunk és a szerelmünkről szól. Úgy hiszem, hogy ezt sikerült végig szem előtt tartanunk, miközben igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a családunk és a barátaink is jól érezzék magukat” – idézte Jennifer szavait a Vogue.

Mutatjuk a lenyűgöző képeket, lapozd fel a galériánkat!

Az esküvői hétvége a Katb el Kitabbal, az iszlám házasságkötő ceremóniával kezdődött pénteken, csak a szűk család részvételével. A fő szertartásra szombaton került sor, ezt egy régi barátjuk vezette le. A menyasszony és a vőlegény maguk írták meg az esküjüket.
Kattints a további képekért!

Magyarországra jön a dollármilliárdos divatpápa, Philipp Plein!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle