Fashion&Beauty

A téli csizmák, amiket idén hordani fogsz - mi már most imádjuk őket

Bokacsizmák, térdcsizmák, combcsizmák, bélelt bakancsok – a télies cipőkből már Dunát lehetne rekeszteni, éppen ezért most nem azt mutatjuk meg nektek, hogy mit hord mindenki, hanem hogy mivel tűnhettek ki a tömegből… Na, ezek a rendkívül stílusos, extravagáns csizmák garantáltan nem olvadnak bele a tömegdivatba!

A különleges téli csizmák idén hihetetlenül népszerűek

Mondhatjuk, hogy azért, mert már téli cipők terén nincs mit kitalálni vagy azért, mert a hosszú karanténidőszak után végre egy kis élénk téli divatra vágynak a divattervezők, de tény, hogy idén ősszel tényleg ellepte a világot az átlagnál különlegesebb, már-már extravagáns szabású, színű vagy mintájú csizmák rengetege a divatpiacot. Hogy bánjuk-e? Egy cseppet sem, mert végre nem mindig ugyanazokból a fekete és barna színű csizmákból kell válogatni!

Most összegyűjtöttük nektek a legvagányabb, legtrendibb téli csizmákat, melyek valamiben (anyagban, színben, mintában) jelentősen eltérnek a megszokottól. Kattints a cikk alján található képgalériánkra a teljes válogatásért!

Ebben az arany színű csizmában garantáltan nincs lehetetlen! Tény, hogy kell egy kis merészség, egy kis vagányság és egy kis adag önbizalom ahhoz, hogy valaki felvegyen egy ilyen téli csizmát – de mi nem látunk kivetnivalót abban, hogy miért is ne lehetne egy ilyen lábbeliben villogni télen! Mert egy ilyen csizmában garantáltan villogni fogsz, le sem lehet majd rólad vakarni a kíváncsi szempárokat… ZARA Golden leather boots 55 995 Ft

De vajon, hogy is lehet egy ennyire extravagáns és feltűnő cipőhöz öltözködni? Nagyjából mindenhogyan, csak egy szabály van: ne viselj túl sok színt, túl különböző anyagokat, törekedj rá, hogy lehetőleg egységben legyen az öltözéked! A tetőtől talpig fekete vagy csokoládé barna szettel mondjuk nem lősz félre, de egy élénkpiros dzsekihez, egy zöld gyapjúkabáthoz vagy egy neonpink pufimellényhez mondjuk már ne vedd fel ezt a csizmát, mert tényleg sok(k) lennél. Egyébként szabad a pálya: kísérletezz bátran a különleges cipőkkel, mert túl rövid ahhoz az élet, hogy végig fekete cipőkben éljük azt le!

A szezon legjobb extravagáns csizmáiért lapozzátok fel képgalériánkat, amit a lenti képre kattintva érhettek el!

ZARA Over the knee heeled boot 22 995 Ft Nincs olyan ember, akit ne tenne kíváncsivá egy ilyen extravagáns cipő! Szexis, dögös, feltűnő és nagyon jól kombinálható a sötét színű ruhadarabokkal. Azért mielőtt felveszed az utcára, tanulj meg benne járni, mert könnyen lehet benne cirkuszi mutatványosnak tűnni!
Kattints a további képekért!

Régen a nagyanyáink hordták, idén ősszel viszont újra bejött a divatba a meleg, kötött és kényelmes poncsó, mely egy perc alatt stílusossá varázsol minden télies outfitet. Most összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból, nézzétek meg őket!

Leadfotó: Jimmy Choo
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk.
Sztárok
A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.
Sztárok
Tegnap még szőke volt, ma meg már... A brit énekesnő nem csak az Instagramon, a vörös szőnyegen is új külsővel debütált.