Fashion&Beauty

Nem hiszel a szemednek: Jennifer Lopez pár másodperc alatt hercegnővé változott a színpadon

Jennifer Lopez tegnap este nemcsak a produkciójával, de a ruhájával is mindenkit elkápráztatott.

American Music Awards

Jennifer Lopez sok másik sztárral együtt tegnap este az American Music Awards-on vett részt, ahol természetesen fel is lépett. Az 52 éves énekesnő-színész az új dalát, az “On My Way"-t adta elő a Los Angeles-i eseményen, de nem is akárhogy. Ez a dal egyébként a Marry Me című filmnek a betétdala. Ebben a produkcióban Jennifer Lopez Owen Wilsonnal játszik, az énekesnő a filmben is egy híres sztárt alakít. Az énekesnő ezen az estén nagyon meglepte a nézőket, ugyanis pár másodperc alatt átöltözött: átsétált egy fal mögött a színpadon, és mire kijött már egy gyönyörű tüllös ruhában volt. A rajongók egyszerűen nem értették, hogy hogyan is történhetett meg ez, Twitteren rengeteg bejegyzés erről szólt.

Lapozz a folytatáshoz, hogy megnézd, milyen gyönyörű volt tegnap este Jennifer Lopez!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.