Fashion&Beauty

Ezen a színváltós sapkán pörög most az egész internet – Videó

Pár éve egy ruháról készült fotó osztotta meg az internet népét, amit egyesek fehér-arany színűnek, míg mások fekete-kéknek láttak. Most megérkezett az új szenzáció egy színváltós sapka képében.

Milyen színű?

Emlékeztek még arra a ruhára 2015-ből, ami annak idején megosztotta az internetet? Valaki fehér-aranynak, más fekete-kéknek látta. A vírusként terjedő fotó heves vitákat váltott ki még a legösszetartóbb baráti társaságokon belül is. Most egy TikTok felhasználó egy másik ruhadarabbal kapcsolatban osztotta meg az internetezőket. Az @oteliacarmen nevű felhasználó egy sapkáról készült videóval borzolta fel a kedélyeket, az említett ruhadarab ugyanis minden kétséget kizáróan megváltoztatja a színét.

Mi ennek az oka? A következő oldalon eláruljuk.

Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.