Fashion&Beauty

Az ünnepi kiegészítők, amikért rajongunk - ragyogni fogsz bennük

Nem is kérhettünk volna szebb és nőiesebb trendet ennél: végre szabadon zsákmányolhatunk csillogó-villogó, szebbnél szebb flitteres és strasszköves kiegészítőket, amik be fogják ragyogni a közelgő ünnepi szezont. Mi már kiválasztottuk a kedvenceinket, és ti?

A csillogó-villogó kiegészítők beragyogják az idei téli szezont

A kiegészítők az idei őszi szezonban feltűnően mellőzve voltak: valószínűleg azért, mert annyira régi-új trend köszöntött vissza a divatiparban, mint még soha! A bézs ballonkabátok, a műszőrmés dzsekik, az őszies virágmintájú ruhák és a csíkos pulóverek például soha nem voltak olyan menők, mint most - éppen ezért a dizájnerek nem is terveztek annyi kiegészítőt, mint egykor. Ám ennek vége!

Az idei téli szezonban ugyanis annyi csillogó-villogó, feltűnő, strasszos, ragyogó, flitteres, már-már giccses és meghökkentő kiegészőtővel (ékszerekkel, fejdíszekkel, hajpántokkal és még egy halom más dologgal) is találkozhatunk, hogy alig győztük nektek kiválogatni a legjobbakat! Az extra nagy képgalériánkban látható darabok a hazai kínálat top kiegészítői - csapjatok le rájuk mihamarabb, még mielőtt elkapkodják őket!

Giccses, túl sok(k) vagy éppen elképesztően gyönyörű? Még mi sem tudjuk eldönteni, az azonban tény, hogy még egy ilyen fejékszert nem láttunk mostanában a divatüzletek polcain! Az tény, hogy minden megjelenést és egyszerű ruhát feldob, az már más kérdés, hogy mennyire marad az ember fején vagy, hogy vajon mennyi hajlakk kell a tökéletes tartásához? Más tészta, hogy nagyon jól néz ki és mikor is viselhetnénk egy ilyen merész kiegészítőt ha nem most, a nagy partiszezonban?! Ha egy kicsit is tetszik vagy ha egy kicsit is viselnéd: he habozz, hanem próbáld ki, különben még egy újabb évet kell majd várnod rá, hogy egy ilyen extra kiegészítőben pompázhass! ZARA Bejewelled cap 9995 Ft

Ha ez fejpánt mégsem nyerte el a tetszésed, akkor is van egy csomó más ragyogó kiegészítő, amivel feldobhatod az amúgy "semmi extra" alkalmi ruhádat. Testékszerek, feltűnő nyakékek és nagy, lógós fülbevalók tucatjai várják, hogy felfedezd őket!

A hazai kínálat legmenőbb ragyogó kiegészítőiért lapozzátok fel a képgalériánkat a lenti képre kattintva!

ZARA Gem dress 25 995 Ft Akkor leszel a legcsinosabb, ha egy ilyen feltűnő testékszer mellé már nem veszel fel más ékszert és különösebben feltűnő ruhákat sem. Hanyagold a mintákat, a rikító színeket és a különleges anyagokat, formákat akkor, ha testékszert viselsz, különben elveszik minden vonzereje!
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk álmaid popsiformáló farmerját: nemcsak te fogod imádni, hanem a pasid is!

Leadfotó: Versace x Fendi
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.