A "láncos" ruhák hatalmas sikert aratnak idén télen - te se maradj le róluk

Bár csak nemrég ütötte fejét ez az új alkalmi ruha-őrület, máris jobbnál jobb változatokkal vannak tele a divatüzletek. Bemutatjuk az idei ünnepi szezon legmenőbb ruháit, a láncok ruhákat, melyek fantasztikusan néznek ki!

Az idei ünnepi szezonban a "láncos ruhák" lesznek a legmenőbb alkalmi ruhák

Ha a legfrisebb trendekre vagytok kíváncsiak, ránk mindig számíthattok - főleg ha szupercsinos ruhákról van szó, hiszen divatos és szép ruhákból sosem lehet elég egy nő szekrényében! A nemrég bemutatott flitteres ruhák például kitűnő szolgálatot fognak tenni a közelgő ünnepi szezonban akkor, ha egy kis ragyogásra és feltűnésre vágytok, a deréknál kivágott ruhák pedig egyenesen megbolondítják az erősebbik nem tagjait, annyira szexinek tartják a pasik! De mi a helyzet azokkal a hölgyekkel, akiknek egyik trend sem jön be? Nekik sem kell elkeseredniük, hiszen a divatüzletek tele vannak jobbnál jobb rucikkal - főleg az ünnepi szezon előtt, mert ilyenkor mindenki csinos akar lenni és mindenki a legjobb formáját akarja hozni!

A cikk alján lévő képgalériánkban tehát az idei ünnepi szezon másik hatalmas ruha trendjét, a láncokban és strasszos pántokban bővelkedő ruhákból készült válogatásunkat, melyeknek azonban több előnyük is van...

A láncokban és a strasszos pántokban bővelkedő ruhákban az a jó, hogy nem kell hozzájuk ékszer - tehát egy halom pénzt megspórolsz magadnak azzal, ha egy ilyen ruhába fektetsz be idén télen. Nem kell hozzá nyakék, nyaklánc és különösebb kiegészítő sem - na jó, egy gyűrű vagy egy diszkrét karperec még megteszi, de ennél többet tényleg nem érdemes hozzájuk viselni, mert az ember nem akar úgy kinézni, mint egy láncra vert börtöntöltelék az első szabad téli-ünnepi partin... ZARA Satin dress with chain link 12 995 Ft

A viccet félretéve: ékszerekre és kiegészítőkre tényleg semmi szükség, mert ezek az ügyesen és kreatívan elhelyezett láncok pont azt a célt szolgálják, amire valók. Szolidan és elegánsan felhívják a figyelmet a viselőjükre anélkül, hogy különösebben feltűnő színt, rikító mintát vagy anyagot látnánk. És pont ez a szuper egy alkalmi ruhában! Semmi erőlködés, semmi giccs, semmi cicoma - csak a sikkes elegancia! A férfiak is imádni fogják.

Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legjobb láncos ruháit - vannak bennük merészebb és szolidabb darabok is, hogy könnyne ki tudjátok választani az ízlésetekhez legjobban illőt!

ZARA Satin dress 15 995 Ft Ez a szatén anyagú lila ruha lesz a legmenőbb ruha idén télen - annyira menő, hogy mi még egy vörös szőnyeges megjelenésre is el tudnánk képzelni, de az ünnepi, karácsonyi és szilveszteri partikra biztosan! Szem nem marad szárazon, ha egy ilyen ruhában jelensz meg egy bulin, az tuti! A nők irigykedve, a pasik pedig epekedve fognak rád nézni!
Kattints a további képekért!

Senkinek sem áll jól, nem csinos, nem praktikus - mégis tele vannak vele az üzletek idén novemberben. A talppántos leggingsek bizony újra betörtek a divatvilágba és nagyon úgy néz ki, hogy nem szabadulunk tőlük egykönnyen!

Leadfotó: Pretty Little Thing
Fotó: ZARA

Oldalak