Ezek a különleges szabású ruhák megbolondítják a férfiakat - mi is rajongunk értük

Kevés olyan stílusos ruhád lesz idén télen, mint ez a darab: a férfiak imádják, a divatdiktálók odáig vannak érte, a többi nő pedig totál epekedve fog rád nézni, ha egy ilyen darabban jelensz meg valahol! Mutatjuk a legjobb változatokat belőle.

A deréknál kivágott ruhák kötelező darabok lesznek az ünnepies alkalmakra

Megtaláltuk a szezon legmenőbb, legszexibb ruhadarabját! Egy igencsak egyszerű ruháról van szó, melyben első ránézésre semmi különelges nincs: nincsen feltűnő színe, anyaga, dekoltázsa és kivágása... illetve mégis, csak éppen nem egy megszokott helyen! A divatdiktáló dizájnerek ugyanis úgy álmodták meg a szezon legmenőbb ruháját, hogy a kivágást nem a dekoltázsra tették, hanem a ruha oldalára, azaz deréktájékra. Őrülten hangzik? Lehet, pedig egyáltalán nem az! Mutatjuk is a jelenleg kapható legszexibb darabokat a hazai piacról, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva érhetsz el. A menő derékrésznél kivágott ruhákba egy csapásra bele fogsz szeretni , mert egy fantasztikus és egy nagyon nőies trendről van szó!

Végre itt vannak az olyan ruhák, amikben nem kell feszengenünk, mégis lehet benne diszkréten villantani - persze nem akárhol! A derékrésznél kivágott ruhát ellepték az üzleteket külföldön és itthon, Magyarországon is, ezért kiválogattuk nektek belőlük a legmenőbb darabokat - a teljes válogatásunkat a lenti képgalériára kattintva érhetitek el. Addig is bemutatjuk nektek a jelenlegi legnagyobb kedvencünket ebből a trendből! ZARA Cut-out jacquard dress 6995 Ft

A fenti képen látható ruha első ránézésre egy teljes átlagos, különleges megoldású dekoltázzsal rendelkező kötött, bodycon ruha, amiben egy nagy csavar van: mégpedig az, hogy az egyik felén háromszög alakban ki van vágva a dereka! Ez akár rosszul is elsülehtett volna, de a végeredmény egy igazán sikkes, modern és nagyon mai dress, amit egy randira ugyanúgy fel lehet venni, mint egy kicsit lazább, mégis ünnepies alkalomra. Végtére is hamarosan itt vannak a munkahelyi karácsonyi bulik, az összejövetelek és a partik - te pedig nem is jelenhetnél meg ennél stílusosabb ruhában!

Most összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb deréknál kivágott ruhákat a hazai kinálatból, válasszátok ki a kedvenceiteket!

ZARA Pleated cut-out dress 8995 Ft Ha még a cikkben látható sötétkék kötött bodycon ruhánál is egyszerűbb darabra vágysz, akkor próbáld ki ezt a lekerekített nyakú, fekete színű maxiruhát, melynek csak egy kis diszkrét kivágása van az oldalánál.
Kattints a további képekért!

Nincs férfi, aki ne habarodna bele egy olyan nőbe, aki egy sikkesen elegáns műbőrből készült ruhát visel az ősszel. Ennek örömére most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet!

Leadfotó: Pretty Little Thing
Fotó: ZARA

Oldalak