A ruha, amit be kell szerezned az ünnepekre - csak úgy ragyogni fogsz benne

Megtaláltuk a közelgő ünnepi szezon legszebb, legmesésebb ruháit - csak úgy csillogni-villogni fogtok benne a karácsonyi partikon, a családi összejöveteleken és a nagy szilveszteri bulin egyaránt!

A flitteres ruhák idén télen újra a fénykorukat élik

Ha még soha nem volt flitteres ruhád, akkor mi most meghozzuk hozzá a kedvedet! Vannak ugyanis, akik inkább a klasszikus "LBD" fekete színű ruháknál, vagy a mostanában nagyon trendinek számító deréknál kivágott ruháknál maradnak, ha alkalmi megjelenésről van szó - amennyiben viszont ránk hallgatsz, mersz egy nagyot és kipróbálod az idei ünnepi szezon legvagányabb, legragyogóbb ruháját, ami nem más, mint egy tökéletes kis flitteres partiruha!

Ki is válogattuk nektek a jelenleg kapható legmenőbb és legszexibb flitteres partiruhákat, hogy nektek már csak meg kelljen vásárolni a kiszemelt darabot - ám nem árt sietni vele! A karácsonyi kollekciókban szereplő ruhák mindig nagy népszerűségnek örvedenek, hiszen az év legpompásabb időszakában mindenki csinos akar lenni: ha tehát kinézted a kedvenc darabodat, jobb lesz ha sietsz a vásárlással, mielőtt elkapkodnák azt!

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a flitteres darabok nem valók mindenkinek: egy ilyen fényes és feltűnő darabban ugyanis garantáltan minden szempár rád fog szegeződni, ezt pedig nem mindenki szereti. Tudni kell viselni a flittereket: az például alap, hogy egyszerre csak egy darab (!) flitteres-fényes dolgot vegyünk fel (különben olyanok leszünk, mint egy diszkókömb), és lehetőleg kerüljük a nagyon élénk, nagyon feltűnő színeket is. A fukszia, a piros és a zöld például garantáltan nem lesz a barátod, ha flittereket viselsz, de a pasztelles és a neonos árnyalatok kombinálásával is számolj egy kész divatkatasztrófával! ZARA Draped sequin dress 15 995 Ft

Ha ránk hallgatsz, flitteres darabokat csak sötét színű darabokkal (mint például feketével, nagyon sötét kékkel vagy nagyon sötét barnával, esetleg sötétszürkével) párosítasz, más színben pedig nem is nyúlsz hozzá; ahogyan a szatén és a bársony anyagokat is hanyagold. A klasszikus fekete bőrdzseki vagy a szőrmés darabokat viszont kifejezetten illenek a flitterekhez, mert kicsit tompítják azok hatását. Ezekre érdemes tehát figyelned, ha a szezon legmenőbb flitteres ruháját viseled majd idén télen valamelyik ünnepies összejövetelen!

A legmenőbb flitteres ruhákért kattints a lenti képgalériánkra!

Pull&Bear Rövid, fitteres ruha rojtokkal 9995 Ft Táncra fel! Ilyen fantasztikusan fogsz kinézni, ha ebben a mesés, rojtokkal és flitterekkel teleszórt ruhában jelensz meg a partin - na meg a táncparketten. Egyszerűen ellenálhatatlan leszel, meg fognak érted veszni a férfiak!
Kattints a további képekért!

Türkiz, bordó, fekete és bézs színekben ragyognak a Dior legújabb táskái, melyeknél őszintén szólva még soha nem láttunk szebb darabokat. Gyönyörködjetek bennük ti is a cikkünkben látható képgalériánkban!

Leadfotó: Pretty Little Thing
Fotó: ZARA

Oldalak