Fashion&Beauty

Elegáns, sikkes és nagyon nőies a téli szezon legmenőbb kabátja

Ha van valami, ami az idei ünnepi szezon alatt nagyon divatos lesz, akkor ez a műszőrmés kabát az! Műszőrmés cuccokból sosem elég – főleg, ha ilyen trendi és elegáns darabokat árulnak a hazai fast fashion üzletek!

A műszőrmés dzsekik és kabátok mindig is eleganciát sugalltak

Hol is kezdjük? A műszőrmés dzsekik és kabátok a steppelt pufidzsekikkel, a fősulis college kabátokkal vagy a kockás ingekkel ellentétben mindig is eleganciát sugároztak – ezt főleg annak köszönhetjük, hogy rendkívül praktikátlanok, nehezen tisztíthatóak, könnyen koszolódnak. Na meg persze 50-100 évvel ezelőtt nem nagyon lehetett kapni műszőrmét, csak valódi állatszőrből készült darabot – aki pedig egy olyat megengedhetett magának, az tényleg nagyon tehetősnek számított!

A divat és folytonos textíliakutatás viszont ennek a magamutogatásnak sokunk nagy örömére (többé-kevésbé) véget is vetett: ma már ugyanis annyira divatos és elegáns műszőrméből készült kabátokat árulnak a divatüzletek, hogy szinte lehetetlenség megállapítani, hogy ezek igazából mesterséges anyagokból készültek. Össze is gyűjtöttük nektek a cikk alján lévő képgalériánkban a jelenleg kapható legelegánsabb műszőrmés dzsekiket és kabátokat, melyeket tökéletes védelmet fognak nyújtani a hideg kinti időben akkor is, ha egy sikkes partira vagy karácsonyi buliba mész!

De miért is érdemes viselni műszőrmés dzsekiket és kabátokat? Egyrészt azért, mert rendkívül sikkes és elegáns; másrészt azért, mert minden alkalmi ruhához megy. Színházba, rendezvényekre, családi és munkahelyi összejövetelekre, bulikra, partikra stb. egyszerűen nem lehet elegánsabb kabátot kapni. H&M Műszőrme dzseki 14 995 Ft

Talán az az egyetlen negatívuma, hogy nagyon kell rá vigyázni: fehér műszőrmét például nem nagyon érdemes választani, mert az italoktól, a cigifüsttől, a szmogtól és a sötét színű válltáskákon át szinte minden megfogja, de egy bézses - szürkés, egy sötétzöld vagy egy fekete színű darab tényleg nagyon jó társad lesz a különleges alkalmakra, hosszú éveken át. Mindenképpen ruházz be egybe, ha még nincs ilyened!

Mutatjuk is a szezon legjobb műszőrmés kabátjait a lenti képgalériánkban!

Mohito Bundakabát 22 995 Ft Bundakabát, de a deréknál meg lehet szorítani ezt a fazont, ami igencska ritka a műszőrmés kabátoknál, dzsekiknél. Kicsit oversize, túlméretezett fazon, ezért ha nem kedveled a bővebb szabásokat, inkább voksolj másik műszőrmére!
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk neked a tökéletes kis fekete ruhát a közelgő télies szezonra - van belőlük extrém, hagyományos, tweed, strasszos és kivágott is arra az esetre, ha tényleg nem tudnál közülük dönteni! Szerezz be egyet már most és az idei évre garantáltan meg lesz oldva, mit vegyél fel az ünnepekre.

Leadfotó: Oh Polly
Fotó: H&M

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Sztárok
Vári Éva embert próbáló időszakon van túl: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nemrég őszintén mesélt arról, hogy súlyos betegségben szenvedett, emellett elárulta azt is, milyen állapotban van...