Fashion&Beauty

Mégis mi ez Bella Hadid fején? Ilyet még nem láttunk

Bella Hadid kalapját egyszerűen nem tudjuk hova tenni.

Egy igazán furcsa téli kiegészítő

A ,,közeleg a tél" mondás nem csak a Trónok harcában érvényes, már mi is elkezdtük kialakítani a téli ruhatárunkat. Néhány ruhadarabot muszáj beszereznünk ebben szezonban, idén a pufidzsekik ismét nagy szerepet játszanak az életünkben, de ne felejtsünk el beszerezni néhány trendi kiegészítőt sem: gondoljunk csak egy meleg sapkára vagy sálra. Bella Hadid a minap egy igen érdekes kalapban lépett az utcára, és bár tudjuk, hogy hideg van, azért nem biztos, hogy mi is felvennénk egy ilyen darabot, legyen bármennyire is meleg. Mivel a szett többi része igen letisztult volt, így nem is lehetett mást nézni, csak a kalapot. Ez a stílusú sapka (a visszafogottabb verziójában) egyébként nagyon nagy trendnek számít ebben a szezonban.

Bella Hadid kalap

Mutatunk néhány darabot:

The North Face - Kalap 12 990 Ft answear.hu
Kattints a további képekért!

Pár éve egy ruháról készült fotó osztotta meg az internet népét, amit egyesek fehér-arany színűnek, míg mások fekete-kéknek láttak. Most megérkezett az új szenzáció egy színváltós sapka képében.

Fotók: Profimedia

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.