Fashion&Beauty

"Virágba borultak" a tornacipők - Megtaláltuk a legtökéletesebbeket!

A virágokkal díszített tornacipők és sneakerek soha nem látott mértékben lepték el az üzleteket, ezért érdemes most egyet beszerezni belőlük. Segítségül össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait, melyek nemcsak kényelmesek, hanem nagyon szépek is!

A virágmintás sneakereknél nem is létezik jobb tavaszi félcipő

Idén tavasszal szerencsére nemcsak a ruhák, a szoknyák és a táskák terén, de a cipőfronton is jobbnál jobb trendek jelennek meg: a telitalpú "éksarkú" szandálokat például nemrég dicsértük, de a "slide back" magassarkú cipők és a "sokpántos" magassarkú szandálok is hihetetlenül divatosak lettek az elmúlt pár hétben. Most ideje egy kicsit visszakanyarodni a sportosabb, kényelmesebb cipők irányába, hiszen azokról eddig kevés szó esett - holott a legtöbb nő általában ezeket preferálja, mert minden multitasking könnyebben elvégezhető benne.

A tornacipők és a sneakerek az elmúlt 10-20 évben főként a gyerekek és a tinik kiváltságai voltak - most már viszont olyan igényes és menő kinézetű darabokat lehet találni a boltok polcain, melyekkel egyszerűen nem lehet betelni. Kedvenceink közé a mostanában nagyon trendi virágokkal díszített, illetve virágmintás fazonok tartoznak, melyekből fantasztikus darabokat gyűjtöttünk nektek össze a cikk alján lévő képgalériánkban!

A virágokkal díszített sneakerekben és tornacipőkben az a jó, hogy nemcsak kényelmesek, hanem nagyon nőiesek is - így még azok a nők is fel tudják venni őket, akik nem rajonganak a sportos öltözékekért, hanem inkább a feminin stílust képviselik. A gondosan kiválogatott képgalériánkban bemutatkozó cipők többsége tökéletesen megy a tavaszi szezon legszebb a pliszírozott szoknyájához, de a színes blézer ruhákhoz és a "rusztikus" stílusú hímzett és csipkés ruhadarabokhoz is. Viseld tehát bátran őket és párosítsd a kedvenc virágmintás sneakeredet bármelyik menő tavaszi öltözékkel!

Bemutatjuk a legjobb virágos darabokat a hazai cipőkínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Deichmann - British Knights Női vászon sneaker 10 990 Ft
Kattints a további képekért!

A '90-es évek legnépszerűbb térdnadrágja újra visszatért a divatba - mi pedig nem tudunk neki ellenállni! Az idei tavasz legmenőbb "bermuda" farmerjei apróvirágos hímzéssel, valamint színes, szaggatott és rojtos változatokban is elérhetők, tehát minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Lássuk is, milyen fazonokban kaphatók a hazai üzletekben!

Leadfotó: Aquazurra
Fotó: Deichmann

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok