Fashion&Beauty

Ez az a szexi magassarkú, amit minden stílusos nő hordani fog idén tavasszal

Szexis, menő és stílusos - ilyen az idei év legmenőbb magassarkúja, amivel egyszerűen nem tudunk betelni. Az biztos, hogy az idei év is tele lesz jobbnál jobb lábbelikkel, most pedig be is mutatjuk nektek az első merész "slide back" cipőtrendet!

Minden stílusos nő a szexi "slide back" magassarkú cipőket fogja hordani

A tavaszi idő beköszöntével most már úgy néz ki, hogy végleg elrakhatjuk a szekrény mélyére a meleg comb- és bokacsizmáinkat; a szebbnél szebb szandáljainkat, balerina cipőinket és magassarkúinkat pedig vehetjük is elő! Szerencsére idén is jobbnál jobb cipőtrendek vannak érvényben, melyeket szépen sorjában be is mutatunk nektek. Kezdjünk is az idei év legmenőbb cipőjével, a "slide back" magassarkúkkal, amiket idén minden bizonnyal több stílusos nőn is látni fogtok! A cikk alján lévő képgalériában be is mutatjuk, hogy pontosan milyen fazonú cipőkről is beszélünk, odáig lesztek értük!

A "slide back" magassarkú egy hagyományos körömcipővel ellentétben nyitott bokarésszel rendelkezik, a stabil rögzítést pedig a cipő hátsó részén lévő bokapánt oldja meg. Ez a diszkrét kis pánt tehát nemcsak jól néz ki, hanem nagyon hasznos is: nélküle ugyanis csak egy szimpla magassarkú klumpánk lenne, a lábunk pedig állandóan ki- és becsúszkálna a lábbeliből. Ugye milyen kényelmetlenül hangzik?

A pánt segítségével viszont a bokánk, valamint az egész lábfejünk is rögzítésre kerül, tehát egy egész estét is ki lehet ebben a stabil cipőben bírni. Tapasztalatunk szerint nem ez a legkényelmesebb lábbeli a földön, de az biztos, hogy egy nagyon szerethető és hordható darabról van szó, amit most rendkívül sok színben és fazonban találhatunk meg a boltok polcain.

Mutatjuk is a legjobb darabokat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattints a lenti képgalériánkra!

Deichmann Catwalk Női körömcipő 9990 Ft
Kattints a további képekért!

Nem tudunk betelni ezzel az üde és frissítő tavaszi trendszínnel, amiben ruhákat, cipőket és mesés kiegészítőket is találhatunk most a divatüzletek polcain. Úgy néz ki, hogy mindenki imádja, mi is odáig vagyunk ezért a mesés limezöld színért!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Adunk egy tippet a megfejtéshez: az biztos, hogy nem homokszínűek voltak.
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.