Íme 2022-es MET-gála legszebb ruhái - mesés képgalériával

A divatvilág legfontosabb napján, a 2022-es MET-gálán szebbnél szebb ruhákban, mesés kosztümökben és magával ragadó jelmezekben pózoltak a meghívott sztárvendégek. Most összegyűjtöttük a legcsodásabb ruhakölteményeket, hogy kedvetekre gyönyörködhessetek a mesés vörös szőnyeges megjelenésekben!

Mesés ruhakölteményekben pózoltak a sztárok a MET-gála vörös szőnyegén

Bár csak nyolc hónap telt el a 2021-es MET-gála óta, a koronavírus okozta kellemetlenségek után végre visszatért a divatvilág legfontosabb napja a megszokott kerékvágásba! A május első hétfőjén megrendezett jótékonysági kosztümös gála a tavalyi témához hasonló tematikát viselt, melynek címe „In America: An Anthology of Fashion” (magyarul Az amerikai divat művészeti gyűjteménye) volt. A meghívottak számára a dress code grandiózus és pompás, valamint csillogó és aranyló színű ruhákat takart, melyek többé-kevésbé minden sztárvendégnek sikerült betartani. Mutatjuk is, milyen csodálatos ruhakölteményekben pózoltak a sztár a cikk alján lévő képgalériánkban!

Az est legjobban öltözött sztárja a fantasztikus stílusáról is ismert Blake Lively volt, akinek külön erre az alkalomra készítette el különleges estélyijét a tervező, Donatella Versace. A ruha első ránézésre egy vöröses-bronzos színben úszó pompa, melynek oldalán egy hatalmas masni díszelgett; a vörös szőnyeges pózolás közben viszont teljesen átváltozott a színésznőn az egész estélyi!

Blake Lively öltöztetői segítségével átcserélte a kesztyűjét, valamint kicsomózta a ruhája oldalán lévő hatalmas masnit, mely egy grandiózus kék-arany színű uszályt takart. Az eredmény egyszerűen szemet gyönyörködtető lett, érdemes végig lapozni a fenti képeket a színésznő ruhájáról! A teljes átöltözős jelenetet egyébként több fotós is videóra is vette, mely ezen a linken elérhető.

A 2022-es MET-gála legszebb vörös szőnyeges ruhái a lenti képgalériánkra kattintva tekinthető meg!

Sarah Jessica Parker a gála egyik legszebb ruháját viselte, melyet Christopher John Roger álmodott meg neki.
Kattints a további képekért!

Grandiózus belépők, mesés sziluettek és különleges ruhaköltemények jellemezték a 2022-es Grammy-díjátadó vörös szőnyegét, ahol a legnagyobb világsztárok vonultak be, majd pózoltak a fotósoknak. Most bemutatjuk nektek a gála legjobban öltözött hírességeit, hogy a kedvetekre gyönyörködhessetek a fantasztikus megjelenéseikben!

Leadfotó: Getty Images / Jamie McCarthy
Fotó: Instagram @fashionbombdaily

Oldalak