Fashion&Beauty

Az éksarkú szandálok a tavaszi szezon legtrendibb cipői - minden ruhához illenek

Kényelmes, nyárias és mindenhez illik - ilyen a stílusos nők legnépszerűbb magassarkú szandálja, ami hatalmas visszatérésre készül az idei tavaszi szezonban! Bár néhány évig nem láthattunk a boltok polcain, az éksarkú szandálok most minden divatüzletben megtalálhatóak - be is mutatjuk nektek a legjobb darabokat!

Az "éksarkú" szandálok az idei tavaszi szezon legnépszerűbb magassarkú cipői

Az éksarkú szandálok egy olyan fantasztikus divattrendet követnek, ahol a funkcionalitás, a kényelem és a külső dizájn mind összhangban van egymással. Sajnos a legtöbb, mostanában nagyon népszerű magassarkú cipőről ez nem mondható el - a telitalpú szandálok azonban egy olyan fantasztikus kialakítással rendelkeznek, melynek hála úgy lehetnek csinosak és kecsesek lehetnek a lábaink ebben a cipőben, hogy közben nem kell lemondanunk a kényelemről sem!

Bár ez a cipőtrend már évek óta elkerülte a divatüzleteket, az elmúlt hetekben olyan nagy iramban törtek be a cipőboltokba az éksarkú szandálok, hogy most már jobbnál jobb változatok közül lehet válogatni. Össze is gyűjtöttük nektek a legstílusosabb darabokat, melyek nemcsak csinosak, hanem nagyon kényelmesek is! A teljes válogatásunkat megtaláljátok a cikk alján lévő képgalériánkban!

A telitalpú, azaz éksarkú cipők között van lábra tekerős, vádlira rögzíthető változat és kicsit hagyományosabb, csatos megoldással rendelkező darab is - a cikk alján lévő képgalériánkba mindkét fazonból gyűjtöttünk ki nektek pár mesés darabot!

Nehéz a döntés? Hadd segítsünk! A lábra tekerős változatok igen látványosak, de zárt orrnyereggel és egy hosszabb szalaggal rendelkeznek, amiket aztán a boka vagy a vádli köré kell tekerni - ez néhol bonyodalmakat okozhat, hiszen nem lehet egyszerűen belebújni a cipőbe. A csatos változatok közel sem olyan látványosak, viszont egyszerűen le- és felvehetők - emiatt pedig igencsak nehéz kérdés, hogy pontosan melyik fazont is érdemes választani. Ha ránk hallgatsz, egy olyan éksarkú cipőt választasz, ami nemcsak kényelmes a talpaidnak, hanem nagyon csinos is!

Mutatjuk is a legjobb éksarkú darabokat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Women's Secret Éksarkú cipő bézs színű rafiával 8295 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei tavaszi szezon legszebb árnyalata a mesés narancssárga szín, mely szabályosan ellepte az üzleteket! Szebbnél szebb ruhákat, táskákat, cipőket és kiegészítőket találtunk most április hónap legszebb trendszínében, melyeket össze is gyűjtöttünk nektek.

Leadfotó: Net-a-Porter / Jimmy Choo
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.