3 frizuratrend uralja majd a nyarat: a fodrászok is ezeket ajánlják

Nyáron sokan keresünk friss, könnyed, szellős frizurát, azonban ebben a szezonban a fodrászok szerint a kedvenc klasszikus frizurák kapnak egy kis csavart.

Nyári hajtrendek

A tavaszi időszakban főként a bob fazon dominált, de a frufru is visszajött a divatba. Nyáron pedig ezeknek a lazább, könnyedebb verziói lesznek nagyon népszerűek. Ezeket a stílusokat nemcsak kényelmes viselni, de biztos lehetsz abban is, hogy a legmenőbb frizurád neked lesz, ha valamelyiket bevállalod. A fodrászoktól is egyre többen kérik ezt a három típust a szalonokban, és ez nem is meglepő, hiszen a legnagyobb sztárok is előszeretettel viselik. Mutatjuk is, hogy melyik három hajtrend tér vissza idén nyáron.

Tépett, rövid frufru Mint korábban írtuk, a könnyedebb, légiesebb stílusai köszönnek vissza a nemrégiben megjelent hajtrendeknek. Ez a frufru például nemcsak elképesztően elegáns, de tökéletes viselet nyárra, hiszen a szokásosnál rövidebb, és nem is annyira sűrű. Oldalra is tudjuk söpörni, laza hullámokkal pedig még jobban feldobhatod ezt a stílust.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: Glamour.com

Oldalak