Az aszimmetrikus fürdőruhák idén nyáron népszerűbbek lesznek, mint valaha

Ha eddig még nem szereztél be egy fürdőruhát sem a nyárra, akkor most itt az ideje! Trendjelentéseink szerint az aszimmetrikus szabású darabok lesznek idén a legmenőbbek, ezért ki is válogattunk nektek a jelenlegi hazai kínálatban szereplő legstílusosabb félvállas fürdőruhákat!

Az aszimmetrikus fürdőruhák lesznek idén nyáron a legtrendibbek

A fürdőruhák divatja egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt 100 évben - az azonban biztos, hogy az idei trendek nem sokban változnak attól, amit eddig megszokhattunk. Tavaly már beszámoltunk róla, hogy az aszimmetrikus fürdőruhák mennyire népszerűek - úgy néz ki, ez idén sem lesz másként, hiszen a divatüzletek már elő is rukkoltak az idei első strandruha-kínálattal, melyet döntő többségben a félvállas darabok uralnak. Ha tavaly lemaradtál volna róla, idén újra kipróbálhatod ezt a menő trendet: szemlézd is végig velünk együtt a hazai kínálat legstílusosabb darabjait, melyeket a lenti képgalériánkban találhatsz meg!

Az aszimmetrikus fürdőruhákban az a jó, hogy nemcsak esztétikusak, hanem nagyon funkcionálisak is. Ezek a darabok jól néznek ki az uszodában, a strandon, a Balatonon, de még a tengerparti menő strandokon is - ráadásul fantasztikusan mutatnak együtt egy menő strandszoknyával vagy kaftánnal, amit egy mozdulattal fel lehet rájuk venni. Az aszimmetrikus fürdőruhák azonban nemcsak azért népszerűek, mert szinte bárki jól mutat bennük, hanem azért is, mert különleges szabásuknak köszönhetően formálják és szépítik az alakot!

A hazai kínálat legstílusosabb szimmetrikus fürdőruháiért lapozd fel a lenti képgalériánkat!

ZARA Asymmetric swimsuit 10 595 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

Leadfotó, fotó: Mohito

Oldalak