Ez az idei nyár legnagyobb fürdőruha trendje - szerezd be, mert mindenkinek jól áll

Az idei év legnagyobb fürdőruha trendje merőben más, mint amit eddig megszokhattál: az aszimmetrikus szabású darabok igazi örök klasszikusok, melyek még évek múlva is sikkes darabjai lesznek a gardóbodnak.

Sikkes, szexi és nagyon menő - ilyen az aszimmetrikus fürdőruha

Mint minden évben, idén is elérkezett az a pont, mikor a szekrény mélyére kerülnek a meleg, jól rétegezhető ruháink; helyükre pedig a már jól bevált lenge ruháink kerülnek. De mi van akkor, ha nincsen olyan fürdőruhát, melyben maximálisan konfortosan és magabiztosan éreznéd magad? Tudjuk a megoldást! Hogy mi az? Az aszimmetrikus szabású fürdőruhák!

Az idei nyár legnagyobb slágerei az aszimetrikus szabású fürdőruhák, melyek minden alkatú hölgyön jól állnak: legyél kis-vagy nagynövésű; alacsony vagy magas, topmodellalkatú vagy plus size - teljesen mindegy! A fantasztikus és különleges felsőrésszel megáldott darabok ugyanis garantáltan elterelik a figyelmet a tested oly pontjairól, melyekkel nem vagy 100%-ig elégedett...

És habár, mi tudjuk, hogy "minden body bikini body", valljuk be: mindenkinek kell egy olyan darab, melyben maximálisan önmaga tud lenni és felhőtlenül tudja élvezni a Balatont, a strandot vagy éppen a tengerpartot. Nos, az aszimmetrikus fürdőruhák pont ilyenek. Imádni fogod őket!

Még több inspirációt szeretnél 2021 legnagyobb nyári trendjéhez, az aszimmetrikus szabású fürdőruhákhoz? Nyisd meg a cikkünk alján látható képgalériánkat!

Women's Secret

Mesés, enyhén csillogó textúrával, bordóvörös színben kapható az idei fürdőruha-trend egyik legmenőbb darabja, mely különleges, extra erős anyagának köszönhetően tökéletes alakot varázsol mindenkinek. Mi teljesen beleszerettünk ebbe a Women's Secret fürdőruhába - főleg azért, mert nem csak egy egyszerű egyberészesről van szó, hanem a csomózott felsőrészének köszönhetően egy igazán egyedi és időtálló darabról! Ez a fazonú fürdőruha tökéletesen viselhető a strandon és a tengerparton, de topként is megállja a helyét, hiszen szoknyával és lennadrággal is remekül kombinálható a meleg, párás nyári napokon, mikor már elviselhetetlen a hőség.

Most összegyűjtöttük a legmenőbb magyar kínálatot, hogy nektek már ne kelljen válogatni, csak shoppingolni és élvezni a csobbanást! A teljes kínálatot megtaláljátok a képgalériánkban!

Calzedonia Az olasz márka kínálatában olyan gyönyörű fürdőruhák vannak, hogy el sem tudjuk mondani! A mi kedvencünk ez az enyhén push-up hatású, rózsaszínű aszimmetrikus felső, melyet egy dekoratív fémkörrel dobtak fel a tervezők. Calzedonia 12.000,-
Kattints a további képekért!

Hát vele meg mi történt? Megan Fox, a legendás szépségéről hires színésznő fémeztelenül, egy alig takaró ruhában jelent meg a vörös szőnyegen szerelmével, Machine Gun Kelly-vel.

Leadfotó:123rf
Fotó: Women's Secret

Oldalak