Fashion&Beauty

Íme a bizonyíték: Dakota Johnson még egy előnytelen szettben is istenien néz ki

Dakota Johnson nem élete szettjét viselte, az viszont ismét bebizonyosodott, hogy minden jól áll neki.

Elképesztően drága összeállításban jelent meg

Dakota Johnson az egyik legegyszerűbb összeállítást viselte a minap New Yorkban: egy fekete farmert, fehér pólót és egy baseballsapkát vett fel. De aztán azt tette, amihez a hírességek a legjobban értenek, és olyanná alakította a megjelenést, amiről mi, halandók csak álmodozhatunk: több mint 7000 dollár értékű Guccit viselt. Dakota egy 5200 dolláros Gucci velúr öves kabátot vett fel, amit egy Gucci Dionysus velúr táskával párosított, ezt jelenleg 1510 dollárért árulják. Még egy rendkívül népszerű, 880 dolláros Gucci napszemüveget is felvett a sztár.

Bár a szett elképesztően drága, nem mondanánk, hogy a legstílusosabb, amit Dakota valaha viselt. Mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy a sztár még így is nagyon jól nézett ki.

Dakota Johnson is mindig is híres volt kifinomult divatérzékéről.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez meglepte a rajongóit a legutóbbi összeállításával.
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...