Állandóan a kedvezményeket lesed? Akkor ennek a hírnek örülni fogsz!

Idén januártól kéthetente megújuló, egységesen 12 napig tartó kedvezményekkel tervezhetnek a Rossmann vásárlói. Korábban 5 és 12 napos időszakok váltották egymást, azonban mind a vásárlók, mind a vállalat számára fontos szempont volt, hogy - akár hétvégén is - jó előre megtervezhető legyen a vásárlás, így átálltak az egységes 12 napig tartó periódusokra.

Fókuszban a fenntarthatóság

A nyomtatott példányok számában is nagy változás állt be: ahogy az anyavállalat, úgy a magyarországi leányvállalat életében is egyre fontosabb szerepet kap a fenntarthatóság. A Rossmann Magyarország 2019-ben radikálisan csökkentette nyomtatott magazinjait, a korábbi, kéthetente 2,3 millió nyomtatott példány mára mindössze 350.000 ezer példányra csökkent. Ezzel a vállalat papírfelhasználása is nagyságrendekkel mérséklődött.

A magazin jelenleg elérhető nyomtatott és digitális formában is, általános kedvezményekkel, legyen szó dekorkozmetikáról, háztartási, szépségápolási, hajápolási termékekről vagy élelmiszerről.

Dekorkozmetika vásárlás

Rossmanó Babaprogram

A kiadványban helyet kapnak a Rossmanó Babaprogram aktuális ajánlatai is. Ez a program azért született, hogy szebbé és könnyebbé tegye a babák és szüleik első éveit. A Rossmanó tagság keretén belül azon vásárlók, akik kisbabát várnak vagy gyermekük 3 év alatti, baba-mama termékeket vásárolhatnak kedvezményesen. A regisztrált tagok emellett szakértők segítségével összeállított anyagokhoz is hozzájutnak.

Baba-mama termékek

Rossmann+ hűségprogram

Szintén a magazin részét képezik a Rossmann+ hűségprogram keretében aktuálisan elérhető kedvezményes termékek is. A Rossmann+ kártyával a vásárló jogosulttá válik az általános Rossmann+ termékkedvezmények igénybevételére (a megjelölt termékek még kedvezményesebb áron válnak elérhetővé számára), részt vehet a fent említett Rossmanó Babaprogramban, valamint a Rossmann+ VIP programban, ahol a korábbi vásárlásainak végösszege alapján további kedvezményeket szerezhet, illetve egyedi termékkedvezményekben is részesülhet. Minden, 18. életévét betöltött vásárló tagja lehet a Rossmann+ hűségprogramnak, előzetes vásárlási feltételhez nem kötött a csatlakozás.

A magazin digitális formája elérhető ezen az oldalon, valamint a Rossmann mobilapplikációban is.

Oldalak