A fatalpú klumpa ellepte az üzleteket - tényleg ez lesz az új cipő trend?

Már rég elfelejtettünk az egykor "cikis" fatalpú klumpák létezését, most viszont nagyon úgy fest, hogy idén nyáron ez lesz az új trend! A hazai kínálat legváltozatosabb darabjaiért kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

A fatalpú klumpák lesznek az új trendi cipők?

Nagyon úgy fest, hogy idén nyáron több olyan trend is visszatér a divatba, ami az elmúlt pár évben kifejezetten cikinek számított. A '90-es évek legnépszerűbb nadrágja, a zsebes kargónadrág például már hónapok óta levakarhatatlan a boltok polcairól, de nagymamáink kedvenc viselete, a színes fejkendő, valamint a térdig érő bermuda farmernadrág is visszatért az üzletek kínálatába.

Ezek után nem lehet csodálkozni azon, hogy a cipők terén is egyre több olyan darab bukkan fel a múltból, melyet már rég elfelejtettünk: a fatalpú klumpák például pont ilyenek - most pedig úgy néz ki, hogy ezek a lábbelik lesznek az idei nyár legnagyobb slágerei! Egyre több üzletben bukkannak fel ezek a cseppet sem megszokott lábbelik, ezért a lenti képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait!

A fatalpú klumpáknál elsősorban nem a kényelem számít, hiszen ezek a lábbelik általában nem azok közé a nyári szandálok közé tartoznak, melyekben kilométereket lehetne gyalogolni, sőt! A mostanában divatos extra mags sarokkal rendelkező klumpákat kifejezetten az különlegesebb alkalmakra találták ki, mikor egyébként sem használnánk sokat a lábunkat. Étterembe, borozgatásra, vendégségbe vagy egy könnyed esti programra viszont tökéletesek lehetnek ezek a cipők, melyekhez nagyon illenek a mostanában nagyon menő rusztikus ruhák, a selyem anyagú felsők és a farmer anyagú öltözetek is.

Szívesen kipróbálnátok ezt az új trendet? A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait!

CCC - Rieker Flip-flop 18 990 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

Leadfotó, fotó: Stradivarius

Oldalak