Fashion&Beauty

A fejkendő lesz a nyár legnagyobb slágere - tele vannak vele az üzletek

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

A színes fejkendők újra divatba jöttek

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a selyem anyagú ruhadarabok és kiegészítők hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendenek idén tavasszal! Az elegáns selyem felsőrészek például még soha nem voltak olyan kelendők, mint most; de a színes selyemsálak is fénykorukat élik - ez utóbbi trend pedig olyan fénysebességgel kezdett el terjedni kis hazánkban is, hogy a divatüzletek hamar előrukkoltak a selyem fejkendőkkel is! Pontosan, nagyanyáink kedvenc fejfedői újra divatba jöttek, ráadásul szebb és színesebb változatokban lehet őket kapni, mint valaha! Ebből a divatos és praktikus kiegészítőből össze is gyűjtöttük a legmenőbb variációkat, melyeket a lenti képgalériánkban tekinthettek meg!

A hazai fejkendő-kínálatban sok mesés darabot találni: az egyszínű változatoktól kezdve, a virágos, valamint a paisley kasmírmintán át a csíkos és az állatmintás verziók is hódítanak, aki pedig egy különleges darabot szeretne, azoknak a színátmenetes "tie dye" kendőket ajánljuk.

Bár ez a trend első ránézésre ódivatúnak tűnhet, most tényleg ezekkel a darabokkal vannak tele az üzletek - a trendjelentéseink szerint pedig a következő pár hétben egyre népszerűbb lesz a fejkendők viselete! A nyári fesztiválokon, a koncerteken és a strandszezonban például szinte biztosra vesszük, hogy ezeket a fejfedőket fogják hordani a stílusos nők. És végtére is miért is ne tennék? Egy könnyű, színes, vidám és praktikus kiegészítőről van szó, mely megvéd minket a leégéstől és óvja a hajszálainkat a napsugarak káros hatásaitól!

Nem nyerte el a tetszésedet a fenti változat? A többi fantasztikus fejkendőt megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Mohito Mintás nyaksál 4595 Ft
Kattints a további képekért!

A '90-es évek legnépszerűbb térdnadrágja újra visszatért a divatba - mi pedig nem tudunk neki ellenállni! Az idei tavasz legmenőbb bermuda farmerjei apróvirágos hímzéssel, valamint színes, szaggatott és rojtos változatokban is elérhetők, tehát minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Lássuk is, milyen fazonokban kaphatók a hazai üzletekben!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!