Könnyen kínossá válhatott volna a szitu, de Letícia királyné tökéletesen reagált a divatbakira

Szokás szerint kifogástalanul jelent meg egy díjátadón a stílusikonnak tartott spanyol királyné, azonban valami mégsem a tervek szerint alakult. Szerencsére Letícia nem zavartatta nagyon magát, végig ura volt a helyzetnek.

A divatkirálynő

VI. Fülöp spanyol király felesége, Letícia királyné nemcsak azért az egyik legszimpatikusabb uralkodó, mert a spanyol nép kifejezetten kedveli, hanem mert kifogástalan stílusérzékkel rendelkezik, ráadásul nála az elegancia nem feltétlen jár kéz a kézben a csillagászati árú designer-ruhákkal. A királyi család nőtagjai számára előírt öltözködést követi, de a megengedett határokon belül szívesen kísérletezik különböző kiegészítőkkel és modern szabásvonalakkal, így nem csoda, hogy Spanyolországban valóságos divatikonná vált. Öltözködési stílusát jellemzi, hogy támogatja a spanyol divattervezők munkáját, ráadásul előszeretettel válogat akár a fast fashion üzletek kínálatából is. Nemrégiben is így tett, amikor a hazánkban is elérhető spanyol divatmárka, a Mango egyik ruháját viselte egy nyilvános eseményen, amely átszámítva körülbelül 27 ezer forintba került.

Nem ez volt azonban az említett díjátadó ünnepség legérdekesebb része. A csinos, fekete-fehér ruha nemcsak Letícia királyné tetszését nyerte el, hanem az eseményen kitüntetett Inmaculada Vivas Tesónét is, így a két hölgy egymás tudta nélkül ugyanazt a ruhát választotta ki a jeles napra. Ahogyan arról a hirado.hu is beszámol, a minden divatrajongó rémálmaként számon tartott eset szerencsére egy pillanatra sem vált kínossá, a spanyol királyné jelesre vizsgázott lélekjelenlétből. Miután észrevette, hogy mi történt, hatalmasat nevetett az abszurd helyzeten, és széles mosollyal ölelte át a díjazott hölgyet.

Jennifer Lopez csak úgy kicsattan a boldogságtól, amióta újra összejöttek Ben Affleckkel. Mi azt vettük észre, hogy a stílusára is nagyon jó hatással van a szerelem, amióta együtt vannak, a legmenőbb szettekben járja az utcákat a sztár.

Leadfotó: Chesnot/WireImage

Oldalak