Egy modern uralkodó - Letícia spanyol királyné valódi stílusikon

A spanyol királyné megtestesíti a modern kor tökéletes uralkodóját - legalábbis ami a megjelenését illeti. Letícia stílusából egyszerűbb inspirálódni, hiszen sokszor keveri a designer és a fast fashion darabokat. Összegyűjtöttük a legcsinosabb szettjeit.

A modern uralkodó, akinek stílusa verhetetlen - Letícia spanyol királyné

Aki esetleg nem ismerné - Letícia VI. Fülöp spanyol király felesége, az első nem nemesi származású és 1879 óta az első, spanyol földön született spanyol királyné. A 48 éves uralkodó korántsem szerepel annyit a világsajtóban és a hírekben, mint a brit királyi család tagjai - köztük Katalin hercegné -, és ha írnak róla, általában akkor is megjelenését firtatják. A királyné rendkívül csinos, annak ellenére is, hogy nem kimondottan a "high end" divatmárkák és designer darabok kizárólagos viselését követi - legalábbis annyira nem, mint például a britek. Sokszor látni őt fast fashion ruhákban, nagy kedvenc brandjei például a Zara és a Mango. Zseniálisan képes ötvözni az eleganciát a modern nagyvárosi nő stílusával - ami egy kicsit merészebb, kicsit szexisebb az átlag sikknél. Alapvetően is egy nagyon szép nőről van szó, de szerethetőségéhez és pozitív kisugárzásához sokat hozzátesz, hogy elérhetőbb a tömeg számára, mint a legtöbb hasonló uralkodó. Ezúttal az ő legjobb szettjeiből inspirálódtunk.

Hétköznapibb elegancia

Míg Katalin hercegné előnyben részesíti a nagy világmárkák egyedi, luxus darabjait (kedvenc tervezője például Alexander McQueen), addig Letícia királyné a hétköznapibb eleganciát hirdeti. Gardróbjában javarészt minimalista színek játszanak, illetve kedveli a letisztult, egyszerű ruhákat - olyanokat, amelyeket te is viselnél. Íme a válogatásunk, amely inspirációt adhat, ha felfrissítenéd a szekrényedet.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak