Fashion&Beauty

A világ leghíresebb divatbloggere, akiből valóságos sztár lett - Chiara Ferragni

Ferragni sztorija egy kis divatbloggal indult, ma pedig már ott ül a nagy nemzetközi bemutatók első sorában, világsztárok között tartják számon és milliók követik a mindennapjait. Chiara ma 34 éves.

Chiara Ferragni - a divatbloggerek koronázatlan királynője

Chiara Ferragni olasz divatblogger, influenszer, divattervező. Bloggerként a The Blonde Salad nevű blogjával vált ismertté, amely egyben első kiadott könyvének is a címe. Kollaborációk széles sorában vett már részt a divatvilág különböző vezető designereivel.

2009 októberében indította el blogját, 2011 márciusában pedig New Yorkban már elnyerte "Az év egyik legnagyobb street-style áttörése" címet. Ugyanezen év decemberében a Teen Vogue "Blogger of the moment" címét is megkapta, miközben a milánói Bocconi egyetem joghallgatója volt. Blogja 2012 elejére már elérte az egymillió olvasót, 2014 decemberére ez a szám 2,9 millióra emelkedett. 2013 decemberében publikálta első könyvét, egy olasz nyelvű e-bookot, The Blonde Salad néven.

"Vannak, akik szeretnek és vannak, akik utálnak - de a nap végén mindkettő bekövet."

Ferragni és a Guess

Chiara igazán ismertté a Guessnek köszönhetően vált: egy 2013. novemberi fotózáson modelkedett a márkának, a fotókat később kampányhirdetésként adták el. Decemberben Steve Madden cipőtervezővel együttműködött egy kilenc darabból álló kollekció 2014 tavaszára történő piacra dobásában. Legjelentősebb közreműködései közé tartozik még Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel, Tommy Hilfiger, Runny Green Booghers, J Brand és Seven for All Mankind.

Arcát lassacskán egyre többen ismerték meg az évek során, és az egykori kis divatbloggerből sztár lett. Olyan híresség, aki ott ül a nemzetközi kifutók mellett az első sorban Sarah Jessica Parker és Palvin Barbara oldalán. Chiara nem csupán a divatiparban teljesít 100 százalékon ezek mellett: két gyönyörű gyerek édesanyja és feleség is egyben.

Sokszor vádolták őt is azzal, hogy képeit túlzottan retusálja, és a valóság nem adja vissza azt a szépséget, amely a fotóiról sugárzik. Ezt mi is cáfolhatjuk, két éve ugyanis a Calzedonia divatshow-ján találkoztunk Chiarával, és ugyanolyan csinos volt, mint Instagramon.

Annak ellenére egyébként, hogy a nőt milliók követik a közösségi médiában, sokak számára nem szimpatikus, mondván, hogy nem kedves a kisugárzása. Az biztos, hogy egy nagyon szép nőről van szó, akit elmondása szerint a munkája tett rideggé az évek során. Hangsúlyozza, hogy követői előtt hiteles akar maradni, de a távolságot is megtartja. Egyik kedvenc idézete is ez: "Vannak, akik szeretnek és vannak, akik utálnak - de a nap végén mindkettő bekövet".

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...