Vonzó frizurák, amelyeket érdemes ellesni a francia nőktől

A francia nők híresen elegánsak, de nem csupán öltözékükkel tűnnek ki - megjelenésükhöz a tökéletesen rendezett és természetes frizura, illetve smink is hozzájárul. Mutatunk néhány egyszerű, de sikkes hajviseletet, amelyet érdemes elkészítened Párizs stílusikonjainak mintájára.

A francia stílus verhetetlen

A francia nőkről nem véletlenül mondják, hogy ők a divat királynői, hiszen könnyed, elegáns stílusukat bárki megirigyelné. Különösebb erőfeszítés nélkül képesek lehengerlő szetteket összeállítani, de a kifogástalan megjelenéshez nem csak a megfelelő ruhadarabok, hanem a tökéletes smink és frizura is hozzájárul. A következőkben utóbbira mutatunk pár sikkes példát.

Fonatok és hurkok

A franciák imádnak kísérletezni a frizurájukkal, híresek például a fonatok és hurkok, amiket alkalmaznak. Egyszerű őket elkészíteni, mégis stílusos lesz velük az összkép. Ezeket pláne a szeles, esős reggeleken vethetjük be, amikor hiába is szárítjuk be vagy vasaljuk ki tökéletesen a hajunkat, mire munkába érünk, nyoma sem látszik a készülődésnek.

A frufru virágkora

Ha unod a hosszú, formátlan frizurád, de nem szeretnél túl drasztikus változást (hajvágás, festés, stb.), akkor próbáld ki a frufrut. A francia nők erre a bevált és örök klasszikus fazonra is esküsznek, mert egyszerű bánni vele, jól áll a leengedett vagy feltűzött tincsekkel is.

"Így keltem" konty

A francia nők nem esnek kétségbe, ha nincs idejük megmosni a hajukat, hisz csak kis száraz sampon és tupír kell, hogy még egy napot kibírjon. Készíts egy laza kontyot a fejed tetejére, két oldalt szabadíts ki egy-két tincset a laza összhatásért, és máris egy sikkes frizurát kapsz, mindenféle különlegesebb hókusz-pókusz nélkül.

Csak természetesen

Ha nem szereted felkötni a hajad, de bebiztosítanád valahogy a rendezett, elegáns megjelenést, akkor készíts fele föl-fele le frizurát. Néhány csavar, pár hullámcsat, és kész is vagy. Nem lehet elrontani, kényelmes viselet és nagyon nőies.

Leadfotó: 123rf

Oldalak