Tetőtől talpig farmer lesz az új divat - odáig vagyunk ezért a trendért

Farmerdzsekik, ingek, nadrágok, szoknyák és overálok minden mennyiségben - ez lesz a nagy trend idén tavasszal, a márkák pedig jobbnál jobb farmerszettekkel halmoznak el minket! Össze is gyűjtöttük nektek a legmenőbb változatokat, kattintsatok a képgalériánkra!

A farmeres ruhák lesznek az idei tavasz nagy slágerei

Valljuk be: az utóbbi időben egy kicsit háttérbe húzódtak a farmer (azaz denim) anyagú trendek. Ez valószínűleg azért van, mert az állatminták például még soha nem voltak olyan népszerűek, mint idén; a tweed anyagból készült ruhákért is mindenki meg van most őrülve, a fekete műbőr ruhák pedig általában év elején élik a fénykorukat.

Ennek viszont nagy valószínűséggel vége, hiszen most mindenki, aki számít farmert hord farmer hátán. Általában azt mondjuk, hogy egy mintából vagy egy adott anyagból nem érdemes kettőnél több ruhadarabot viselni, ám a mostani trend abszolút ellentmond mindennek, amit eddig divatosnak hittünk: tetőtől talpig farmerben lenni idén tavasszal ugyanis menő lesz! Nagyon-nagyon menő!

A divatüzletek persze hamar alkalmazkodtak ehhez a kezdetleges trendhez és már most minden olyan lehetséges farmer anyagú terméket beszerezhetünk tőlük, amiről eddig csak álmodoztunk. Most komolyan, tényleg annyiféle farmerdzseki, szoknya, nadrág, overál és ing közül válogathatunk, hogy már fellépett a bőség zavara... Úgyhogy, mi azt javasoljuk nektek, hogy gondoljátok ki, pontosan milyen farmeres szettet is szeretnétek összeállítani és ragaszkodjatok ahhoz - különben biztosan elcsábultok és egy tucat farmeres ruhával fogtok távozni!

Segítségül most a legtrendibb üzletek legmenőbb farmeres szereléseit válogattuk ki nektek a a cikk alján található képgalériánkban! Így sem lesz könnyű a dolgotok, de legalább látni fogjátok, mennyire sokszínű és sokféle farmer anyagú ruhadarabból lehet idén februárban válogatni. Jó kis nézelődést!

A szezon legtrendibb farmer (denim) anyagú ruhadarabjaiból készült összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

ZARA Z1975 Mid-waist skinny jeans 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan népszerűek az állatmintás kiegészítők, mint most! A menő divatüzletek polcain szabályosan elözönlötték az állatmintás csizmák és táskák - mi pedig nem győzünk válogatni belőlük! Egy biztos: idén minden trendi nő ezekben fog járni!

Leadfotó: Retrofete
Fotó: Mango

Oldalak