Fashion&Beauty

Újra divat a bermuda farmer - ezek most a legnépszerűbb darabok a boltokból

A '90-es évek legnépszerűbb térdnadrágja újra visszatért a divatba - mi pedig nem tudunk neki ellenállni! Az idei tavasz legmenőbb bermuda farmerjei apróvirágos hímzéssel, valamint színes, szaggatott és rojtos változatokban is elérhetők, tehát minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Lássuk is, milyen fazonokban kaphatók a hazai üzletekben!

A bermuda farmerek idén tavasszal újra divatosak

Vitathatatlan, hogy idei tavaszi szezonban minden olyan ruhadarabból trend lesz, melyek az elmúlt években elfeledettek voltak: igaz ez a trapézszárú nadrágokra, a "retro" stílusú ékszerekre, a kantáros kertésznadrágokra és a telitalpú "éksarkú" szandálokra is, de úgy néz ki, hogy a farmer anyagú bermuda nadrágok is visszatértek a divatba!

Az elmúlt pár hétben kíváncsian vártuk, hogy újból menő lesz-e '90-es évek legnépszerűbb nadrágja, melyet Cindy Crawford, Claudia Schiffer és Victoria Beckham is előszeretettel viselt - most pedig az kell mondanunk, hogy igen, nagyon is divatosak lesznek ezek a nadrágok! A jelenlegi hazai kínálatban apróvirágokkal díszített, valamint rojtos és szaggatott, illetve fakított és színes fazonokban is elérhető lett ez a menő térdnadrág, melyekből kiválogattuk nektek a legstílusosabb darabokat! A farmer anyagú "bermuda" nadrágokat felvonultató összeállításunkat elérhetitek a cikk alján látható képgalériánkban.

A farmer anyagú bermudák a '90-es években olyan népszerűek voltak, hogy le sem lehetett őket rángatni a divatos nőkről - nagyon úgy fest, hogy az idei tavaszi szezonban is ez lesz a helyzet, mert olyan stílusos és változatos fazonokban kapható ez a nadrág, hogy biztosan mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabot!

Össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat jelenlegi legmenőbb farmer anyagú bermuda nadrágait, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni!

H&M Magas derekú bermuda sort 6495 Ft
Kattints a további képekért!

Lazák, szexisek és nagyon vagányok - a tavaszi szezon legmenőbb felsői egyszerűen minden alkalomra tökéletesek! Te sem fogsz tudni választani közölük, ha meglátod, milyen fantasztikus darabokat válogattunk össze...

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...