Újra divat a bermuda farmer - ezek most a legnépszerűbb darabok

A '90-es évek legnépszerűbb térdnadrágja újra visszatért a divatba - mi pedig nem tudunk neki ellenállni! Az idei tavasz legmenőbb bermuda farmerjei apróvirágos hímzéssel, valamint színes, szaggatott és rojtos változatokban is elérhetők, tehát minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Lássuk is, milyen fazonokban kaphatók a hazai üzletekben!

A bermuda farmerek idén tavasszal újra divatosak

Vitathatatlan, hogy idei tavaszi szezonban minden olyan ruhadarabból trend lesz, melyek az elmúlt években elfeledettek voltak: igaz ez a trapézszárú nadrágokra, a "retro" stílusú ékszerekre, a kantáros kertésznadrágokra és a telitalpú "éksarkú" szandálokra is, de úgy néz ki, hogy a farmer anyagú bermuda nadrágok is visszatértek a divatba!

Az elmúlt pár hétben kíváncsian vártuk, hogy újból menő lesz-e '90-es évek legnépszerűbb nadrágja, melyet Cindy Crawford, Claudia Schiffer és Victoria Beckham is előszeretettel viselt - most pedig az kell mondanunk, hogy igen, nagyon is divatosak lesznek ezek a nadrágok! A jelenlegi hazai kínálatban apróvirágokkal díszített, valamint rojtos és szaggatott, illetve fakított és színes fazonokban is elérhető lett ez a menő térdnadrág, melyekből kiválogattuk nektek a legstílusosabb darabokat! A farmer anyagú "bermuda" nadrágokat felvonultató összeállításunkat elérhetitek a cikk alján látható képgalériánkban.

A farmer anyagú bermudák a '90-es években olyan népszerűek voltak, hogy le sem lehetett őket rángatni a divatos nőkről - nagyon úgy fest, hogy az idei tavaszi szezonban is ez lesz a helyzet, mert olyan stílusos és változatos fazonokban kapható ez a nadrág, hogy biztosan mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabot!

Össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat jelenlegi legmenőbb farmer anyagú bermuda nadrágait, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni!

H&M Magas derekú bermuda sort 6495 Ft
Kattints a további képekért!

Lazák, szexisek és nagyon vagányok - a tavaszi szezon legmenőbb felsői egyszerűen minden alkalomra tökéletesek! Te sem fogsz tudni választani közölük, ha meglátod, milyen fantasztikus darabokat válogattunk össze...

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak