Aranyfóliás manikűr - náluk szebbet még nem láttál

Ezt kérd a körmösödtől legközelebb: az "aranyfóliás" manikűröknél szebbet ugyanis aligha fogsz látni! A mesés aranyozott körmök meghódítják a világot és nagyon úgy fest, hogy jó sokáig ez lesz a legmenőbb manikűrtrend! Próbáld ki te is, mi pedig mutatjuk a legszebb változatokat!

Az "aranyfóliás" manikűrök egyszerre szexisek és elegánsak

Idén tavasszal hatalmas divat lett a szexisen elegáns körmök trendje! A csodálatos strasszokkal és flitterekkel díszített esküvői manikűrökön, valamint az "extra" francia manikűrön túl ugyanis egyre nagyobb lett az igény a szolidabb, ámde ugyanolyan szemet gyönyörködtető körömfestési módok iránt, melyeket a férfiak is nagyon szeretnek rajtunk.

Most egy olyan különleges manikűrt hoztunk el nektek, ami csak nemrég lett trend Magyarországon - a hazai trenddiktáló nők viszont már most ezt hordják! Következzenek tehát az "aranyfóliás" körmök, melyekről egy igazán mesés összeállítást készítettünk el nektek a cikk alján lévő képgalériánkban!

Az "aranyfóliás" körmök divatja egy profi körmös számára rendkívül könnyen megvalósítható, de egy kis kézügyességgel még saját magunk is elkészíthetjük. A manikűrös boltokban lehet kapni speciális körömdíszítő füstfóliát, melyet egyszerűen csak rá kell helyezni a géllakkra, utána pedig le kell festeni egy fedőlakkal - és kész is! A közösségi oldalakon több videós tartalmat is lehet találni a témában, de mi azt javasoljuk, hogy először bízd magad profira, lesd el a technika csínját-bínját, utána pedig próbálkozz meg vele egyedül otthon!

Az "aranyfóliás" körmöket a legtöbben nude, azaz testszínű árnyalatra helyezve kérik, de mi mutatunk néhány színes megoldást is, hiszen idén tavasszal nincs olyan trend, amiben túl sok szín lenne! Rózsaszín, fehér, zöld, fekete, lila - válaszd a stílusodhoz legjobban illőt, hogy csodálatosan csilloghassanak a körmeid ezekkel a gyönyörű fóliákkal!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahová fantasztikus ötleteket gyűjtöttünk össze az "aranyfóliás" manikűrmegvalósításához! A kedvenc fotódat mentsd el és mutasd meg a körmösödnek!

Kattints a további képekért!

Frizura trendek jönnek-mennek, de a legszebb fazonok évekig velünk maradnak. Így van ez az időről időre nagy népszerűségnek örvendő "hableányos" hatású hullámos frizurával is, amit idén tavasszal az egyik pillanatról a másikra divatba hoztak a világsztárok. Mutatjuk is, hogy pontosan milyen fazonra gondolunk!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @charsgelnails_

Oldalak