Ezek 2022 legszebb esküvői manikűrjei - minden menyasszony ilyen körmökre vágyik

Nincs is szebb az ünnepies esküvői manikűröknél! Életed egyik legfontosabb napján a körmeidnek is tökéletesnek kell lenniük, ezért egy kis inspiráció gyanánt kiválogattuk a legszebb strasszokkal, kövekkel és gyöngyökkel díszített változatokat - egyből beléjük fogsz szeretni!

Ezek a mesés esküvői körömtrendek a nők álmai

Kifogástalan külsővel szeretnél a nagy napon az oltár elé állni? A ruha, a haj és a smink után ne felejtsd el a körmeidet sem - elvégre arra fog gyűrű kerülni, amire az egész vendégsereg kíváncsi lesz! Kellemetlenebb szituációt pedig el sem tudunk képzelni annál, mint mikor a tökéletes sminkkel és hajjal rendelkező menyasszony ápolatlan körmökkel jelenik meg... Ez a szituáció viszont nem fordulhat elő veled, hiszen olyan mesés esküvői manikűröket gyűjtöttünk össze, melyeket nemcsak a nagy napodon, hanem az év összes többi napján szívesen viselnél! A teljes válogatásunkat megtalálhatod a cikk alján lévő képgalériánkban.

Az esküvői manikűröknél nem sok szabályt kell betartani: a lényeg az, hogy a körmeid ápoltak legyenek, tükrözzék a személyiségedet és ne vonják el a figyelmet a külsőd más figyelemre méltó pontjaitól (pl. a ruhádról, a hajadról, a sminkedről stb.)! A rikító színű és feltűnő mintájú manikűröket tehát hagyd meg egy másik alkalomra - az esküvődön inkább hangsúlyozd a benne lévő nőiességet és finomságot! Strasszokkal, kövekkel, gyöngyökkel flitterekkel és csillámló körömlakkokkal érdemes ilyenkor megbolondítani a fehér vagy bézs színű körmöket, melyekért az egész női vendégsereg rajongani fog!

Ha te is mesés körmöket szeretnél az esküvődre, tekintsd meg a képgalériánkat, ahová remek ötleteket gyűjtöttünk össze a tökéletes manikűr megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Kattints a további képekért!

Frizura trendek jönnek-mennek, de a legszebb fazonok évekig velünk maradnak. Így van ez az időről időre nagy népszerűségnek örvendő "hableányos" hatású hullámos frizurával is, amit idén tavasszal az egyik pillanatról a másikra divatba hoztak a világsztárok. Mutatjuk is, hogy pontosan milyen fazonra gondolunk!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @minea.nails

Oldalak