Az “extra” francia manikűr az idei év legelegánsabb manikűrje - neked is tetszeni fog

Még soha nem láttunk olyan mesés manikűr trendet, mint ez: egyszerűek, szépek, sikkesek ezek a körmök - ráadásul bárhol, bármilyen alkalomra megállják a helyüket! Ha te is valamilyen különlegesen szép manikűrrel kezdenéd a tavaszt, akkor érdemes ezt a trendet meglesned. Ígérjük, nem fogod megbánni!

Az "extra" francia manikűrök minden eddigi körömtrendnél szebbek

Az elmúlt időszak tele volt jobbnál jobb manikűr trendekkel: a Valentin-napi szívecskés körmöktől kezdve, a dögös "teknőspáncél" manikűrön át, egészen a cappuccino színű körömfestési technikáig mi minden menő manikűr trendet bemutattunk nektek - a ti kedvencetek mégis a "színes francia" körmöket megvalósító manikűr lett, amiért persze mi is odáig vagyunk.

Nos, ez utóbbihoz hasonlóan most is egy francia manikűr változatot hoztunk el nektek - azzal a különbséggel, hogy ez a körömtrend minden eddiginél elegánsabb, stílusosabb és szebb! Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy pontosan milyen "extra" francia manikűrről is van szó, görgessetek a cikk aljára és nyissátok meg a mesés képgalériánkat!

Az "extra" francia manikűr trend lényege az, hogy valamivel feldob az amúgy már unalmassá vált sima, egyszerű francia körmeidet valamivel. Ez lehet egy strasszkő, egy különleges minta valamelyik körmödre, de hegyesebb vagy netán tompább élű körmöket is varázsolhatsz magadnak. A lényeg, hogy tűnj ki valamivel, legyél egy kicsit extrább a szokásosnál! Egy a lényeg: a szín mindig maradjon fehér, az összhatás pedig legyen sikkes, letisztult és stílusos. Ha ezt a három szabályt betartod, állítjuk, hogy ezekkel a körmökkel bármikor, bármilyen alkalomra meg tudsz jelenni anélkül, hogy feszengenetek kellene a körmeid miatt! A lenti képgalériánkban most fantasztikus ötleteket gyűjtöttünk nektek össze, inspirálódjatok bátran!

A legjobb "extra" francia manikűrökből álló összeállításunkat megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva!

Egyszerűen mesésen néz ki ez a '"lyukas" francia manikűr, ami nemcsak elegáns, hanem rendkívül stílusos is.
Kattints a további képekért!

Ezt kérd a körmösödtől idén januárban: a "felhős" manikűröknél szebbet még biztosan nem láttál! Ezek a mesés körmök most meghódítják a világot - nos, nagyon nem úgy fest, hogy ez a köröm trend csak ideig-óráig lesz divat! Próbáld ki te is, mutatjuk a legszebb változatokat!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram

Oldalak