Ez az idei év legdögösebb manikűrje - nem csoda, mindenki odáig van érte

Jobb, ha már most felkészülsz az idei év legmenőbb manikűr trendjére, mert hamarosan már mindenki ilyen körmökkel fog villogni! Bemutatjuk nektek ezt a rendkívül szexis és vadító manikűrt, amiért még a férfiak is odáig lesznek...

A "teknőspáncélos" köröm lesz a legnagyobb manikűr trend az idei évben

Hailey Bieber, Bella Hadid, Kim Kardashian, Alessandra Ambrosio és még egy halom szupersztár viselte az elmúlt pár hétben a 2022-es év legtrendibb manikűrjét, ami annyira menő, hogy nem is akarunk hinni a szemünknek! A "teknőspáncél" névre elkeresztelt manikűr trend szépen lassan az egész világot meghódítja - tehát épp itt az ideje, hogy mi is elkezdjük viselni!

Mutasd meg a körmösödnek ezt a nagyon új, nagyon menő és nagyon vadító köröm trendet, hogy a következő hónapot már ezzel a manikűrrel tudd kezdeni! A teljes "teknőspáncélos" körmökből álló válogatásunkat elérhetitek a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva!

A "teknőspáncél" manikűr trend lényegében a nevéből ered: ahogyan a fenti képen is látható, Alessandra Ambrosio brazil szupermodell körmei a teknősök páncéljához hasonló mintázattal rendelkeznek, melyek narancssárgás-sötétbarnás színekben keverednek egymással.

A festést egy profi könnyen megcsinálja, de ha saját magad is próbálkoznál, érdemes következő lépéseket betartanod! Először is válassz ki egy alap világosabb színt, mely bézses-narancssárgás árnyalatba hajlik. Hagyd megszáradni, utána pedig egy vékony hegyű ecsettel fess sötétbarnás-feketés pontokat a következző rétegben rá - ezt a réteget viszont csak félig hagyd megszáradni. Mikor már szilárd, de még enyhén maszatolható, egy extra vékony ecsettel (vagy akár egy fogpiszkálóval) enyhén keverd össze, maszatold "bele" a narancssárgás színbe a sötétbarna pontokat - és már kész is!

Az eredmény lényegében csak attól függ, hogy mennyire vagy precíz és hogy milyen hatást akarsz elérni. A két rétegre rá érdemes még egy fényes fedőlakkos réteget ráfestened és akkor már tényleg úgy fog festeni a manikűröd, mint egy professzonális műremek!

Az idei év egyik legmenőbb manikűrjéből, a "teknőspáncélos" körmökből készült összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Ha nincs már ötleted, mutasd meg ezt a manikűröt a körmösödnek, aki örömmel fogja ezt a műremeket a körmeidre varázsolni! Dögös, szexis és nagyon vadító manikűrről van most szó, melyet rengeteg különféle változatban is meg lehet valósítani. Mutatunk is neked párat, nézd meg a többi fotót!
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk a közelgő tavaszi szezon legmenőbb nadrágját - ha te is trendi akarsz lenni, ezt a nadrágod kell viselned! A képgalériánkban meg is mutatjuk, hogy pontosan melyik szabású darabról van szó.

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @nailartbyqueenie

Oldalak