Mindenki így akarja festeni a körmét januárban - kövesd te is a legújabb manikűr trendet!

Mindenki így akarja festeni a körmét idén januárban, annyira csodás manikűrről van most szó! Ha trendi akarsz lenni, legközelebb te is így, pontosan ilyen színűre kérd majd a manikűrödet a körmösödtől - mutatjuk is, pontosan hogyan!

A "cappuccino" színű körmök a legtrendibbek

Jól indul ez az év! Már tavaly is szebbnél szebb köröm trendekről számoltunk be nektek (gondoljatok csak a szivárványos manikűrre, a "színes" francia manikűrökre vagy a csillogó glitteres-flitterek körmökre), de az idei év garantáltan elhozza legszebb, legstílusosabb manikűröket, melyekről mi boldogan számolunk be nektek.

Nos, ki szereti a kávét? És a csokoládét? Ha valamelyik táborba tartoztok, biztosan örömmel fogtok értesülni róla, hogy idén januárban a csokoládé barna színű ruhadarabok után most a "cappuccino" színű körmök bizonyulnak a legnagyobb trendnek. És hogy hogyan is lehet elképzelni pontosan ezt a trendet? A cikkünk alján látható képgalériánkba összegyűjtöttük nektek néhány fantasztikus ötletet, melyek garantáltan meg hozzák majd a kedvedet ehhez a gyönyörű manikűrhöz!

A "cappuccino" körömtrend lényege az, hogy az idei téli szezon legmenőbb színében, a barnában alkosd meg (vagy alkossa meg a tehetséges körmösöd) a kedvenc manikűrödet! Teljesen mindegy, hogy hagyományos francia manikűrről, a szivárványos körmökről, netán extra csillogós vagy matt körömlakkokról van-e szó: az idei év legelső körömtrendje szerint capuccino barna színben kell pompáznia a körmeinknek!

Ha nem a stílusod ez a szín (netán félsz, hogy "koszosnak", netán olyan "földesnek" fognak hatni a körmeid), próbáld ki az extra világos, már-már bézses színű változatot, illetve a csillogós barna verziókat, melyekkel garantáltan ellenállhatatlan leszel!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a "cappuccino" manikűr trend megvalósításához! Mentsd is el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Mesés fényes körmök azok számára, akik nem akarnak sötét, már-már egészan "cappuccino" barna színű körmöket viselni, mégis ki akarják próbálni ezt a trendet. Ez a szín tökéletes átmenet a barna, a bézs és a rózsaszín körmök között, gyönyörű!
Kattints a további képekért!

Bár a szépségipar állandóan trendi újdonságokkal rukkol elő, a legjobb termékeknek mégis azok a klasszikusok bizonyulnak, melyeket a sminkmesterek már hosszú évek óta rendszeresen használnak. Bemutatjuk most nektek azokat az ikonikus smink- és bőrápolási termékeket, melyek garantáltan jó befektetésnek fognak bizonyulni!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @amyle.nails

Oldalak