Fashion&Beauty

Mindenki így akarja festeni a körmét novemberben - kövesd te is a legújabb manikűr trendet!

Mindenki így akarja festeni a körmét idén novemberben - pedig nem egy kimondottan komor trendről, hanem egy kimondottan színes manikűrről van szó! Ha trendi akarsz lenni, legközelebb te is így kérd a manikűrödet a körmösödtől - mutatjuk is, pontosan hogyan!

A "szivárványos manikűr" a legnagyobb új trend a körmösöknél

Nem egy szokványos ősz ez - legalábbis a körömtrendek felől egyáltalán nem az, hiszen nem tudunk klasszikus dolgokról beszámolni! Az idei ősszel tele vannak újabbnál újabb ötletekkel a szépségmesterek, akik olyan szemet gyönyörködtető manikűröket tudnak nekünk készíteni, hogy még mi is alig hiszünk a szemünknek... Szeptemberben a kékes zöldes árnyalatú türkiz szín volt a legmenőbb körömlakk, októberben pedig a "színes" francia manikűrök bizonyultak a legnagyobb slágernek. Most pedig itt van a következő őrület, a "szivárványos manikűr", mely annyira szép, hogy még a legrosszabb napjaidon is mosolyt fog csalni a napjaidra! Mutatjuk is!

Az őszi szezon egyik legmenőbb divatszínében, a narancssárgában csillog-villog a képen látható mesés manikűr, melynek egy különlegessége van: minden egyes köröm más árnyalatú! A "szivárványos" köröm trend ugyanis arról szól, hogy a körmök mindegyik más-más árnyalattal legyen lefestve - ezt az elsőre bohókás, gyermekded trendet viszont rendkívül szépen és ízléses módon meg lehet valósítani!

Valaki csak a körmei hegyét változtatja meg más-más árnyalatra; valaki kiválaszt egy színt és annak a különböző árnyalataival díszíti a körmét; ám olyan is akad, aki ellentétes, hideg-meleg tónusú színekkel vág neki a novembernek. Nos, az biztos, hogy ilyen színes körömmel garantáltan mosoly lesz az arcodon minden egyes nap, próbáld ki te is, ha egy kicsit is szereted a színeket!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a "szivárványos" manikűr trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Kevés olyan szép manikűrt látni manapság, mint ez a mesés, földszínű árnyalatokban gazdag változat!
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk álmaid popsiformáló farmerját: nemcsak te fogod imádni, hanem a pasid is!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @the_gelbottle_inc

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.