Még mindig menő a csokoládé barna szín - nem tudunk betelni vele

Divatosak, pihe-puhák és nagyon melegek a szezon legmenőbb kabátjai, melyeket idén télen a csokoládé barna színben a legtrendibbek. Mutatjuk a legjobb darabokat, amiket minden stílusos nő büszkén viselne ebben a szezonban!

Nem tudunk betelni a csokoládé barna színű kabátokkal

Az idei év legmenőbb trendszíne egyértelműen a csokoládé barna volt, amiből rengeteg mesés divattrend született: jobbnál jobb outfiteket, ingeket, pulóvereket és menő melegítőszetteket köszönhetünk ennek a trendnek, mely a téli kabátokra és dzsekikre is kiterjedt. Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, mert a fekete, a bézs és a szürke téli kabátok már évek óta nagyon átlagosak voltak; ez a csokoládé barna szín pedig úgy csempész egy kis új színt a gardróbunkba, hogy közben egyáltalán nem kell hozzá újféle ruhákat vennünk, mert nagyon könnyen beilleszthető az őszi és a téli alapöltözékek közé.

Elhoztunk nektek hát a hazai kínálat legmelegebb, legdivatosabb csokoládé barna színű téli kabátjait és pufidzsekijeit, melyekben nemcsak trendi leszel, hanem fázni sem fogsz - az egyszer biztos!

A mi egyik nagy kedvencünk a fenti fotón látható csokoládé barna színű teddy coat, mely annyira trendi és meleg, hogy még pulóvert sem kell alávenned! Túlméretes, azaz oversize szabása miatt remekül mutatnak hozzá az alakkövető ruhadarabok, úgy, mint a legginsszek és a garbók, valamint a bodycon kötött ruhák.

A cikk alján lévő képre kattintva megtalálhatjátok a mesés csokoládé barna színű téli kabátválogatásunkat, azonban most hadd mutassunk be nektek egy rendkívül menő, elegáns és trendi fazont, amiért jelenleg a fél divatvilág oda van. A szőrmés teddy coat (azaz a plüssmackó anyagú meleg) kabátok a 2021-es őszi szezonban pillanatok alatt meghódították a divatipart - szinte nem ismerünk olyan menő incluenfert és celebet, aki ne próbálta volna már ki ezt a trendet, épp ezért neked is be kell szerezned egy ilyen darabot, ha kicsit is tetszik, amit látsz!

Az idei tél legmenőbb kabátjáról, a csokoládé barna színű téli kabátokról készült összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Orsay Műszőrme kabát 22 995 Ft Ez a szuper kényelmes csokoládé barna színű teddy coat minden nő álma - annál is inkább, mert oversize, azaz túlméretes méretezése ellenére alakhangsúlyos fazon, hiszen egy dekoratív övvel kedvünkre tudjuk szorítani a derekunkon!
Kattints a további képekért!

A pasik ki nem állhatják, ha egy nő ilyen ruhadarabot visel - pedig rendkívül csinos is tud lenni! Kattintsatok és megmutatjuk, melyik télies ruhadarabról is van szó!

Leadfotó: Oh Polly
Fotó: Pull & Bear

Oldalak