Fashion&Beauty

A "kis fekete" újragondolva - a stílusos nők kedvence

Ha a tökéletes trendi ruhát keresed, akkor megtaláltad: a szezon legmenőbb darabjai, a sokpántos ruhák egyediek, különlegesek és nagyon szexisek - nem csoda, hogy minden divatrajongó nő akar belőlük egyet! Kíváncsivá tettünk? Tekintsd meg összeállításunkat a legjobb változatokról!

A sokpántos ruhák különleges és szexis szabásúak

Az idei tavaszi szezon tele van jobbnál jobb trendekkel: gondoljunk csak a menő oversized blézerekre, a mintás trapéznadrágokra vagy a jelenlegi legmenőbb táskákra, a raffia anyagú táskákra! A most következő különleges trendet, a sokpántos tavaszi ruhát is csak pár hete kezdték el behozni a márkák a hazai divatüzletek polcaira, de máris elkapkodják őket a divatrajongó nők - ez pedig nem is meglepő! A rendkívül különleges és szexis szabású ruha a szezon legmenőbb darabja lehet, melyből mi is készítettünk nektek egy stílusos összeállítást. A sokpántos ruhákból álló teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban érhetitek el!

A sokpántos ruhák különleges védjegye, hogy legalább három-négy darab pánt is található rajtuk - lebarnulni bennük tehát nem ajánlott, de a nyáresti partikra, fesztiválokra és koktélestekre tökéletesen fogsz bennük kinézni! A visszafogottabb stílusúaknak egy hosszabb szabású, midi vagy maxi ruhát; míg a bátrabbaknak egy rövid fazont ajánljuk, mely alá egy garbó, egy leggings vagy egy fekete harisnya is párosítható! Ha maximálisan ügyelni akarsz a tökéletes megjelenésre, a fenti képen látható outfit alapján párosítsd a ruhádat menő sokpántos szandálokkal, melyekből mi is készítettünk egy mesés összeállítást.

Tetszik ez a trend? Kattints a lenti képgalériánkra a tavaszi szezon legjobb sokpántos ruháiért!

Reserved Viszkózban gazdag ruha 9995 Ft
Kattints a további képekért!

A '90-es évek legnépszerűbb térdnadrágja újra visszatért a divatba - mi pedig nem tudunk neki ellenállni! Az idei tavasz legmenőbb "bermuda" farmerjei apróvirágos hímzéssel, valamint színes, szaggatott és rojtos változatokban is elérhetők, tehát minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Lássuk is, milyen fazonokban kaphatók a hazai üzletekben!

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.