Mindenki a legnagyobb sztárok ruhájáról beszél, pedig egy riporter volt a legszebb az idei Met-gálán

A legnagyobb sztárok adtak bele apait-anyait, hogy a legjobb formájukat hozzák az év egyik legfontosabb divateseményén, erre egy riporter mindenkit felmúlt és ellopta a show-t tökéletes megjelenésével a Met-gálán.

Ki a legszebb a vidéken?

Hétfő este lezajlott a világ legnagyobb presztízsű divateseményének tartott Met-gála, amire évről évre csak a legnagyobb sztárok kaphatnak meghívót a Vogue-tól és a magazin ikonikus főszerkesztőjétől, Anna Wintourtól. A tematikus esemény idén az Egyesült Államok azon időszakát idézte meg a 19. század végén, amit leginkább a gyors gazdasági növekedés jellemez, aminek hatására egyesek rendkívüli módon meggazdagodtak, míg mások mélyszegénységbe süllyedtek.

Szokás szerint az esemény másnapján az egész világsajtó – beleértve a Femcafe.hu-t is – a vendégek ruhakölteményeiről beszél. Idén 400 celebritás volt jelen, mégis olyasvalaki szúrt szemet sok internetezőnek, aki nem a sztárvilágból érkezett, legalábbis általában nem a színfalak előtt tevékenykedik. Genesis Suero a spanyol nyelvű Telemundo hírcsatorna riportereként volt jelen, a vörös szőnyegről tudósított, miközben egy lenyűgöző Lucia Rodriguez ruhakölteményt viselt, ami arany és fehér színben pompázott.

Hamar netes kedvenc vált belőle, sokan úgy gondolják, hogy a tévés szebb volt, mint a sztárvendégek nagy része, és sokkal jobban sikerült értelmeznie az idei gála dresszkódját, ami az amerikai társasági élet aranykorára vonatkozó „gilded galmour” volt. Mások Disney-hercegnőhöz hasonlították Suerót, aki meghívót sem kapott, lényegében dolgozni ment csak a neves eseményre, ahol túlragyogta a jelenlévők túlnyomó részét.

Naomi Campbell egy nagyon minimalista darabban jelent meg a hajnalban megrendezett Met-gálán. Bár nem ő viselte a legfényesebb ruhát, így is gyönyörű volt. De a nyakláncáról is érdemes említést tennünk.

Leadfotó: Instagram

Oldalak